James Bond: O scenă cu nuanțe gay le-a dat bătăi de cap producătorilor

De: Ana Obretin / 09.09.2021, 10:35
James Bond: O scenă cu nuanțe gay le-a dat bătăi de cap producătorilor

O scenă din filmul „Skyfall”, din franciza „James Bond”, care indica faptul că 007 a avut o experiență gay în trecut a fost aproape tăiată la montaj, au dezvăluit producătorii.

Barbara Brocolli, producătoare a francizei, a vorbit recent despre scenă care îi implicau pe James Bond (Daniel Craig) și Raoul Silva (personajul negativ interpretat de Javier Bardem).

„Încerci să-ți amintești de antrenamentul tău acum. Care este regulamentul care acoperă acest lucru? Ei bine, cred că există o prima dată pentru tot, cred”, spune Silva în timp ce îl mângâie pe Bond, care este legat de un scaun. „Ce te face să crezi că este prima dată?”, i-a răspuns Bond. (în clipul de mai jos, de la minutul 04.26)

„Îmi amintesc că studioul ne-a spus să tăiem această replică”, a spus Brocolli în documentarul marca Apple TV + „Being James Bond”, potrivit NME. „Am spus: ‘Nu, nu, nu’. Am rezistat”, a spus aceasta. Brocolli a mai spus că decizia de a păstra replica a fost răsplătită la premiera filmului de la Londra. „Această replică … a zguduit tot locul atunci. Îmi amintesc că m-am uitat la directorul studioului și am spus: ‘Vezi, ți-am spus'”, a povestit producătoarea.

Două trailere finale pentru mult amânatul viitor film „James Bond”, „No Time To Die”, au fost lansate pe 1 septembrie.

Un sinopsis pentru film, care este regizat de Cary Joji Fukunaga, arată că, „la cinci ani de la capturarea lui Ernst Stavro Blofeld (Christoph Waltz), James Bond a părăsit serviciul activ. El este abordat de prietenul său și ofițerul CIA Felix Leiter (Jeffrey Wright), care îi cere ajutorul pentru a-l găsi pe Valdo Obruchev (David Dencik), un om de știință dispărut. Când devine evident că Obruchev a fost răpit, Bond trebuie să confrunte un ticălos ale cărui planuri ar putea implica moartea a milioane de oameni”.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 30 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Top 10 coloane sonore din filmele Bond (Video)

Daniel Craig a refuzat o avere pentru a-l interpreta pe James Bond

Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

Foto: Profimedia Images