Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

De: Nicoleta Lepădatu / 27.06.2021, 10:57
Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

Într-un interviu pentru revista People, Pierce Brosnan a spus că poate fi extrem de obositor să fii întrebat tot timpul despre cel mai potrivit actor care ar trebui să preia celebrul rol al lui James Bond. Totuși, a acceptat să spună care este părerea lui despre cel mai potrivit succesor al lui Daniel Craig.

Pierce Brosnan și-a spus părerea legat de care ar fi cel mai potrivit actor care ar trebui să îl joace pe James Bond în viitor, pe lista lui aflându-se Tom Hardy și Idris Elba. Brosnan a jucat iconicul personaj între 1995 și 2002, în filmele GoldenEyeTomorrow Never Dies, The World Is Not Enough și Die Another Day.

Idris Elba este primul care îmi vine în minte, a spus Pierce Brosnan. Idris este o prezență atât de puternică și are o voce impresionantă. Ar fi magnific în acest rol. Dar și Tom Hardy ar fi la fel de potrivit. Tom poate fi atât de versatil, i se potrivesc atât roluri de forță, cât și cele de personaje inocente. Deci, ambii l-ar putea juca cu succes pe 007.”

Brosnan a adăugat: „Și cred că acum, după ce Daniel Craig a lăsat o amprentă atât de memorabilă asupra rolului, ei pot merge în mai multe direcții diferite. Dar presupunerea ta este la fel de bună ca a mea, legat de cine va fi următorul Bond, pentru că încă nu se știe sigur cine va juca rolul. Mai ales că nu există altă franciză ca asta. Nimic care să se compare cu James Bond.”

Nu este pentru prima dată când Brosnan spune despre Tom Hardy că ar fi potrivit în rolul lui Bond. În 2018 a declarat că ar fi mai mult decât firicit dacă starul din Taboo ar fi cel care ar prelua rolul.

Anul acesta și Idris Elba a adus în discuție acest subiect. Acesta a vorbit despre zvonurile din ce în ce mai insistente legate de faptul că s-ar afla pe lista scurtă de actori care l-ar putea juca pe James Bond. În 2019 a mai vorbit și despre provocările pe care le-ar avea de depășit dacă ar fi primul actor de culoare care ar juca acest rol.

Daniel Craig își va face pentru ultima dată apariția în rolul lui 007 în No Time To Die. După ce a fost amânat de două ori din cauza pandemiei de coronavirus, filmul este programat să aibă lansarea în Anglia anul acesta, pe 30 septembrie.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Pe cine susţine Pierce Brosnan pentru preluarea rolului James Bond