Edward Norton și Dave Bautista i se alătură lui Daniel Craig în „Knives Out 2”

De: Loredana Toma / 12.05.2021, 14:12
Edward Norton și Dave Bautista i se alătură lui Daniel Craig în

Edward Norton și Dave Bautista i se alătură lui Daniel Craig în filmul „Knives Out 2”, în regia lui Rian Johnson. La începutul lunii aprilie, Netflix a plătit 450 de milioane de dolari pentru două continuări ale filmului original lansat în urmă cu doi ani. Numele lui Norton, în vârstă de 51 de ani, este cel mai recent adăugat distribuției, la scurt timp după ce Dave Bautista, de 52 de ani, și-a confirmat prezența în film. Ambii actori i se alătură lui Daniel Craig, în vârstă de 53 de ani, care va relua rolul detectivului Benoit Blanc.

Rian Johnson se va ocupa atât de regie, cât și de scenariu și va fi și în rolul de producător, alături de Ram Bergman. Încă nu au fost dezvăluite detalii despre acțiunea filmului, însă povestea se concentrează pe detectivul Blanc și misiunea lui de a încheia un nou caz de crimă. Producția ar putea debuta în Grecia, în vară.

În filmul din 2019, detectivul Blanc este trimis să investigheze moartea subită a unui cunoscut romancier, iar distribuția i-a inclus pe actorii Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette și Ana de Armas

“Lynda și clanul ei nu merg cu Blanc în Grecia”

Jamie Lee Curtis a dezvăluit, printr-un mesaj pe platforma de socializare Instagram, că nu va mai fi parte din noul proiect. Actrița, care a interpretat rolul Lyndei Drysdale, a precizat că “nici ea și nici clanul ei din film nu-l vor acompania pe detectivul Blanc, în Grecia”, pentru noul proiect, marca Netflix. 

Lungmetrajul „Knives Out” a fost produs de Media Rights Capital și distribuit de Lionsgate și a avut încasări de 311,4 milioane de dolari la un buget de doar 40 de milioane de dolari. Rian Johnson a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

CITEȘTE ȘI: Două continuări ale „Knives Out”, cu Daniel Craig, cumpărate de Netflix pentru 450 de milioane de euro

Thrillerul psihologic „The Woman in the Window”, cu Amy Adams şi Gary Oldman, lansat de Netflix în mai

Tahar Rahim, despre cum e să fii în pielea unui criminal în serie, în show-ul Netflix „The Serpent”

Foto: Profimedia Images