„No Time To Die”: Trailerul final al celui de-al 25-lea film „James Bond” a fost lansat

De: Ana Obretin / 01.09.2021, 10:06

Trailerul final pentru „No Time To Die”, al 25-lea film al francizei „James Bond”, a fost lansat, cu aproape o lună înainte de premiera programată în cinematografe.

Lansarea ultimului film în care Daniel Craig este 007 a fost amânată de mai multe ori, din cauza pandemiei. Filmul va intra în cinematografe pe 30 septembrie, iar premiera mondială va avea loc cu două zile mai devreme, la Royal Albert Hall din Londra. „No Time To Die” are o distribuție de cinci stele, printre actori numărându-se Rami Malek, Lashana Lynch, Ana de Armas și Christoph Waltz, și este regizat de Cary Joji Fukunaga.

În timp ce majoritatea detaliilor despre acțiunea filmului au fost ținute secrete, s-a aflat că aceasta are loc la cinci ani după ce Bond a părăsit serviciile secrete. Fukunaga a promis că povestea va aduce aventura lui Craig în celebrul rol la o încheiere „satisfăcătoare din punct de vedere emoțional”.

Vezi trailerul mai jos:

„No Time To Die” a fost primul film important care a căzut victimă pandemiei, când lansarea sa din aprilie 2020 a fost amânată pentru noiembrie, după ce virusul s-a răspândit în întreaga lume. Ulterior, a fost amânat de mai multe ori, în condiţiile în care cinematografele au rămas închise. Danny Boyle a fost iniţial angajat să regizeze filmul, dar a renunţat la proiect din cauza unor „diferenţe creative”.

Melodia oficială a filmului, intitulată tot „No Time To Die”, este interpretată de Billie Eilish.

CITEȘTE ȘI: Franciza “James Bond” va continua să aibă lansare cinematografică internațională

„Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021

Daniel Craig a refuzat o avere pentru a-l interpreta pe James Bond

Foto: Profimedia Images