James Bond: Tom Hardy conduce în topul preferințelor pentru a prelua rolul

De: Ana Obretin / 17.09.2021, 11:41
James Bond: Tom Hardy conduce în topul preferințelor pentru a prelua rolul

Actorul Tom Hardy conduce în topul preferințelor pentru a prelua rolul James Bond de la Daniel Craig, a cărui ultimă apariție este în filmul „No Time to Die”, ce va fi lansat la sfârșitul lunii.

Pe 30 septembrie, mandatul lui Daniel Craig ca 007 se va încheia oficial, după 15 ani și cinci filme, el fiind cel mai longeviv actor în acest rol. Și, pe măsură ce o ușă se închide, alta se va deschide în curând pentru ca un star proaspăt să preia rolul.

Casele de pariuri britanice au lansat cotele favoriților actuali, iar topul este condus de Tom Hardy. La casa William Hill, Tom Hardy conduce cu 5/2. Cu toate acestea, ar trebui luată în considerare și vârsta lui Hardy, care acum are 44 de ani și care, până la un nou film din franciză, ar putea fi mai aproape de 50 de ani. Daniel Craig are 53 de ani și renunță deja la rol, așa că Hardy pare destul de puțin probabil să îl înlocuiască.

Al doilea pe listă este Regé-Jean Page, vedeta serialului „Bridgerton”, cu o cota de 3/1, un candidat mult mai potrivit la vârsta de 31 de ani, dar care este de culoare, lucru care nu s-a mai întâmplat până în prezent.

Actorul James Norton, cunoscut pentru rolurile din „McMafia” și „Grantchester”, are și el o cotă de 3/1. Urmează Luke Evans, care l-a jucat pe Gaston în remake-ul „Beauty and the Beast”, cu o cotă de 6/1, apoi un nou actor de culoare, Idris Elba, și Henry Cavill, ambii la egalitate cu 8/1, potrivit UNILAD. Pe listă apare și o femeie, de culoare, Lashana Lynch, care joacă un nou agent 007 în „No Time To Die” și care are o cotă de 10/1. Producătoarea francizei Barbara Broccoli a exclus însă deja posibilitatea ca Bond să fie interpretat de o femeie.

Pe lista favoriților, cu cote mai slabe, sunt starul MCU Tom Hiddleston, Sam Heughan, Jack Lowden, Aidan Turner și Henry Golding.

CITEȘTE ȘI: James Bond: O scenă cu nuanțe gay le-a dat bătăi de cap producătorilor

Franciza “James Bond” va continua să aibă lansare cinematografică internațională

Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

Foto: Profimedia Images