Următorului film din seria James Bond, „No Time To Die”, va avea premiera mondială pe 28 septembrie

De: Nicoleta Lepădatu / 21.08.2021, 09:33
Următorului film din seria James Bond,

Noul film James Bond „No Time To Die” va avea premiera mondială la sfârșitul lunii septembrie, în ciuda speculațiilor din industria divertismentului că lansarea filmului ar putea fi amânată pentru a patra oară din cauza epidemiei de coronavirus.

După ce ultima reprezentaţie a lui Daniel Craig în rolul lui 007 a fost amânată în repetate rânduri din cauza pandemiei de coronavirus, premiera mondială a următorului film din seria James Bond, „No Time To Die”, va avea loc pe 28 septembrie la Royal Albert Hall din Londra.

Un mesaj pe contul oficial de Twitter al filmului a precizat că lui Craig i se vor alătura pe covorul roşu producătorii Michael G Wilson şi Barbara Broccoli şi regizorul Cary Joji Fukunaga.

 


Premiera va avea loc cu două zile înainte ca filmul să fie lansat în cinematografe pe 30 septembrie.

La Royal Albert Hall, ce poate găzdui până la 5.900 de spectatori, au avut loc şi alte premiere, inclusiv „Spectre” din aceeaşi serie în 2015.

„No Time To Die” a fost primul film important care a căzut victimă pandemiei, când lansarea sa din aprilie 2020 a fost amânată pentru noiembrie, după ce virusul s-a răspândit în întreaga lume. Ulterior, a fost amânat de mai multe ori, în condiţiile în care cinematografele au rămas închise.

„No Time To Die” îi mai are în distribuţie pe Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch, Ana De Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz, cu un scenariu co-scris de Phoebe Waller-Bridge. Danny Boyle a fost iniţial angajat să regizeze filmul, dar a renunţat la proiect din cauza unor „diferenţe creative”.

Melodia oficială a filmului, intitulată tot „No Time To Die”, este interpretată de Billie Eilish.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „James Bond”: MGM a lansat un nou trailer plin de acțiune pentru „No Time To Die”