„James Bond”: MGM a lansat un nou trailer plin de acțiune pentru „No Time To Die”

De: Ana Obretin / 27.07.2021, 13:46

MGM a lansat un nou trailer plin de acțiune pentru „No Time To Die”, viitorul film din franciza „James Bond”, a cărui lansare a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei și care va avea premiera în cinematografe în octombrie.

Noul trailer „James Bond” este un montaj de scene pline de acțiune în care apar Daniel Craig, Léa Seydoux și Ben Whishaw, ca personaje cunoscute deja publicului, dar și chipuri noi, ca Rami Malek, Lashana Lynch și Ana de Armas.

„No Time to Die” este ultima incursiune a lui Craig în rolul James Bond. Filmul, regizat de Cary Joji Fukunaga, a avut ca dată inițială de lansare aprilie 2020.

Filmul îl urmărește pe Bond, care a renunțat la cariera sa de spion, dar care se trezește implicat într-o nouă misiune periculoasă. Îl are ca adversar pe Safin (Malek), ce deține o nouă tehnologie periculoasă pentru omenire.

În film mai joacă Ralph Fiennes și Christoph Waltz.

În noiembrie 2020, Craig a confirmat că „No Time To Die” va fi ultimul său film din franciza de spionaj. El a preluat rolul de la Pierce Brosnan, iar primul său film a fost „Casino Royale”, din 2006. A mai jucat în filmele „Quantum of Solace”, din 2008, „Skyfall”, din 2012, și „Spectre” din 2015.

„No Time to Die” va avea premiera în cinema pe 8 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

„Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021 

Cele mai frumoase actriţe din seria „Bond, James Bond”

FOTO: Profimedia Images