„No Time to Die”, noul film din franciza „James Bond”, amânat pentru octombrie

De: Ana Obretin / 22.01.2021, 08:25

„No Time to Die”, cel de-al 25-lea film din franciza „James Bond”, a fost din nou amânat, pentru octombrie. Filmul avea premiera programată pe 2 aprilie, dar va ajunge în cinematografe abia pe 8 octombrie.

MGM va distribui filmul în America de Nord, iar Universal, pe restul piețelor. Producția a costat 200 de milioane de dolari, de aceea nu este o surpriză că s-a luat această decizie, pentru că ar fi fost imposibil ca producătorii să obțină un profit cu puținele cinematografe deschise, în contextul pandemiei.

Aceasta este a treia oară când premiera, stabilită inițial pentru martie 2020, este amânată în ultimele 10 luni, potrivit Variety.

Este posibil ca și alte mari studiouri să ia astfel de decizii privind premiera superproducțiilor anunțate pentru anul acesta. De altfel, la puțin timp după ce MGM a amânat „James Bond 25”, Universal a anunțat că thrillerul “Nobody” a fost mutat din februarie în aprilie, iar Sony a reactualizat datele de lansare ale filmelor “Peter Rabbit 2”, “Ghostbusters: Afterlife” și “Cinderella”.

“No Time to Die”, regizat de Cary Joji Fukunaga, este al cincilea și ultimul film în care rolul lui James Bond este jucat de Daniel Craig. Din distribuție mai fac parte Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw, Christoph Waltz.

CITEȘTE ȘI: „Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021 

MGM, compania care deține drepturile pentru “James Bond”, scoasă la vânzare

FOTO: Profimedia Images