”Venom: Let There Be Carnage” a urcat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei

De: Nicoleta Lepădatu / 04.10.2021, 06:15
”Venom: Let There Be Carnage” a urcat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei

”Venom: Let There Be Carnage” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 90,1 milioane de dolari la debut, stabilind un nou record în pandemie. Este un rezultat impresionant, care dovedește puterea Marvel când vine vorba despre încasări. Continuarea mult mai întunecată a lui ”Venom” din 2018 vine de la Sony Pictures și este separată de Universul cinematografic Marvel Disney, care a livrat recent ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” și ”Black Widow” – cele două filme cu cele mai mari încasări ale anului la box-office-ul nord-american. Dacă primele sale trei zile în cinematografe sunt un semn al succesului potențial, ”Venom: Let There Be Carnage” este pe cale să se alăture acelor blockbustere cu cele mai mari câștiguri din 2021.

Eddie (Tom Hardy) deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom numai comod nu este. Imprevizibil și mucalit, obraznic și carismatic, se pricepe ca nimeni altul să provoace pe toată lumea. Doar nu se împiedică un extraterestru aparte de un reporter obraznic și cu gura mare care-i servește drept gazdă! Mai ales când i-e foame! Doar că acum nu se mai ciondănesc non-stop doar între ei: când reporterul are șansa istorică de a-i lua un interviu lui Cletus (Woody Harrelson), Venom (până acum, fără rival) face cunoștință cu un nou simbiot, mult mai puternic și mai agresiv: Carnage – arma prin care asasinul în serie încarcerat de mulți ani vrea să semene haos în lume pentru a se răzbuna pentru suferințele îndurate. Creatura dezlănțuită își extinde în fiecare secundă arsenalul, are abilități nemaivăzute, se cațără, se târăște, se regenerează rapid! Filmul în regia lui Andy Serkis îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson.

Pe locul al doilea, la distanță mai mult decât semnificativă, cu încasări de 18 milioane de dolari, se află tot o premieră: ”The Addams Family 2”. În această continuare a animației din 2019, Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp cu restul familiei. Pentru a-și reclădi legăturile de familie, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.

În coborâre două locuri, după o lună de supremație la box-office-ul american de weekend, se află producția Marvel “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, o aventură epică ce îl are în centru pe Shang-Chi, cunoscut drept „Stăpânul Kung-Fu” în clasicele benzi desenate, cu încasări de 6 milioane de dolari.

Noul film abundă în acțiune, efecte vizuale spectaculoase, aventură și umor și aduce pe marele ecran un erou modern, interpretat de Simu Liu. Acesta lucrează ca valet în San Francisco, ducând o viață aparent banală, care se destramă atunci când un grup de asasini fură un pandantiv pe care i-l dăduse cadou mama sa în copilărie. Shang-Chi se vede atras  spre organizația clandestină a celor Zece Inele și este forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă.

Regia filmului este semnată de Destin Cretton, iar din distribuție mai fac parte Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, dar și românul Florian Munteanu.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de: ”The Many Saints of Newark” (5 milioane de dolari), ”Dear Evan Hansen” (2,4 milioane de dolari), ”Free Guy” (2,2 milioane de dolari), „Candyman‟ (1,2 de milioane de dolari), Jungle Cruise”  (680.000 de dolari), ”Chal Mera Putt 3” (644.000 de dolari) și ”The Jesus Music” (560.250 de dolari).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, pentru a patra săptămână lider în box office-ul nord-american