Ce dezvăluiri aduce trailerul „Shang-Chi” despre filmul marca Marvel în care joacă și Florian Munteanu

De: Loredana Toma / 25.04.2021, 10:07
Ce dezvăluiri aduce trailerul

Lungmetrajul “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, regizat de Destin Daniel Cretton (“Just Cause”), după scenariul lui David Callaham (“Wonder Woman 1984”), cu Simu Liu în rolul principal, va fi lansat în cinematografe pe 3 septembrie și vine cu un trailer care dezvăluie mai multe aspecte despre eroii poveștii.

În primul rând, aflăm cine este Shang-Chi și cine este tatăl său, dar și care sunt personajele negative, cu o concentrare pe trei dintre ele, Death Dealer, Xialing și Razor Fist, cel din urmă fiind interpretat de actorul și pugilistul român Florian Munteanu, cunoscut și pentru partitura lui Viktor Drago din filmul “Creed II”.

Shang-Chi a apărut prima oară în 1972, iar trailerul noului film arată cum acesta și-a petrecut copilăria antrenându-se agresiv și cum a devenit un maestru al artelor marțiale Kung Fu pentru ca mai apoi să lase totul pentru a fi un anonim în San Francisco. Acolo, acesta se împrietenește cu Katy, o persoană obișnuită atrasă de lumea supereroilor.

Shang-Chi va lupta contra tatălui său

În povestea originală, Shang-Chi află că tatăl său este un dușman care trebuie învins, iar trailerul arată că se menține aceeași abordare, însă cu unele modificări, potrivit Variety.

Povestea originală îl prezintă pe Shang-Chi drept fiul secret al ticălosului Dr. Fu Manchu, însă, între timp, Marvel a pierdut drepturile pentru acest personaj, așadar, a fost creat “un nou tată”, numit Wendu Leung – căpetenia organizației  “Zece Inele”, de care Shang-Chi a vrut să se elibereze prin plecarea la San Francisco.

Tot în povestea originală,  inelele oferă o putere deosebită celor ce le poartă pe fiecare deget, inclusiv de a controla mintea cuiva, de a aduce întunericul într-o încăpere sau de a îngheța orice obiect solid, datorită unor pietre prețioase cu care sunt ornamentate. În noua poveste, inelele au fost recreate sub forma unor brățări, însă nu se știe încă dacă sunt la fel de puternice ca și inelele.

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

Un cinematograf din China a folosit „posterul greșit” pentru promovarea unui film

John Woo face un film cu supereroi după o poveste de fondatorul Marvel Stan Lee publicată postum

Pugilistul Florian Munteanu, în filmul „Borderlands”, alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

Foto: Profimedia Images