Pugilistul Florian Munteanu, în filmul „Borderlands”, alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

De: Ana Obretin / 10.03.2021, 15:03
Pugilistul Florian Munteanu, în filmul

Pugilistul Florian Munteanu, care l-a jucat pe Viktor Drago în filmul „Creed II”, se află în negocieri finale pentru a se alătura distribuției unui lungmetraj adaptat după popularul joc video „Borderlands”. Pelicula, care va fi produsă de Lionsgate, va fi regizată de Eli Roth.

Pugilistul devenit actor se va alătura unei distribuții impresionante care îi include pe Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black și Ariana Greenblatt, în proiectul care dă viață jocului de tip shooter.

Jocul prezintă un grup pestriț care călătorește pe o planetă îndepărtată în căutarea unor comori mitice și tehnologii extraterestre, potrivit The Hollywood Reporter.

Munteanu îl va juca pe Krieg, protectorul plin de mușchi al personajului Tiny Tina, un instabil expert în explozibili în vârstă de 13 ani interpretat de Greenblatt.

„Florian aduce umanitate reală și mai multe straturi unui personaj care la suprafață pare total nebun și de o brutalitate sălbatică”, a spus Roth într-o declarație. „Krieg a fost de departe cel mai dificil rol de jucat, iar Florian l-a adus la viață și l-a construit într-un mod în care nu știam că este posibil. Va fi un Krieg genial și se va potrivi perfect cu distribuția noastră incredibilă”, a mai spus acesta.

În film, Blanchett este Lilith, o femeie cu superputeri, Hart este legendarul hoț Roland, Curtis este arheolog și om de știință Dr. Tannis, în timp ce Black este Claptrap, un robot plin de entuziasm.

Producția va începe la jumătatea lunii aprilie, în Ungaria

Craig Mazin a scris ultima versiune a scenariului „Borderlands”, un film care va fi produs de Avi Arad și Ari Arad prin intermediul Arad Productions, împreună cu Erik Feig de la Picturestart.

Munteanu și-a făcut debutul în actorie cu rolul lui Drago, alături de Michael B. Jordan, în „Creed II”, un film regizat de Steven Caple Jr. după un scenariu de Sylvester Stallone. Succesul filmului l-a făcut să fie remarcat de Marvel, care l-a distribuit apoi ca Razor Fist în „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, programat pentru lansare pe 9 iulie. 

CITEȘTE ȘI: „Creed II”, piesa lipsă dintr-un complex puzzle de viaţă pe ringul de box 

Cate Blanchett spune că a avut numeroase aventuri cu femei  

Secretele de frumuseţe ale actriţei Cate Blanchett  

The Beatles, reuniti intr-un joc video!

Foto: Profimedia Images