Marvel a lansat trailerul „Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings”, cu Florian Munteanu

De: Ana Obretin / 20.04.2021, 09:32
Marvel a lansat trailerul

Studioul Marvel a lansat primul trailer pentru filmul cu supereroi „Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings”, în care joacă și românul Florian Munteanu. 

Superproducția îl are în rol principal pe Simu Liu, în rolul lui Shang-Chi, un practicant de arte marțiale care este instruit de organizația Ten Rings. Fanii dedicați își vor aminti de acest subiect din filmul „Iron Man 3”. De data aceasta, însă, personajul negativ este interpretat de Tony Leung.

„Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” este regizat de Destin Daniel Cretton, un regizor care a devenit cunoscut cu producții ca „Short Term 12”, „The Glass Castle” și „Just Mercy”, potrivit Marvel. Scenariul este scris de Dave Callaham, același scenarist al filmului „Mortal Kombat”, care urmează să fie lansat în curând.

Similar cu „Eternals”, viitorul debut al apreciatei regizoare Chloé Zhao în universul cinematic Marvel, „Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” va prezenta publicului supereroi inediți pentru franciză. Acesta este, de asemenea, primul film marca Marvel Studios cu o distribuție predominant asiatică, din care fac parte Awkwafina, Ronny Chieng și Michelle Yeoh, printre alții.

De asemenea, pugilistul Florian Munteanu, care l-a jucat pe Viktor Drago în filmul „Creed II”, face parte din distribuție, jucând rolul Razor Fist.

Într-un interviu recent acordat Entertainment Weekly, Cretton, care este asiatic, a spus: „(Crescând, n.r.) tot ce am avut a fost Spider-Man. Pentru că avea mască, mă puteam îmbrăca precum Spider-Man de Halloween. Aveam o mână de alte personaje care semănau cu mine pe marele ecran, dar erau doar două sau trei dintre care puteam alege, iar supereroii nu făceau parte dintre ele”.

„Am vrut să ne asigurăm că Shang-Chi este la fel ca oricare dintre noi. Vreau să mă uit la acest film și să spun … da, așa mă simt. Uneori mă simt deplasat și compensez cu umor. El este un copil care nu mai este în elementul său, aici, în SUA, și compensează cu o charismă pe care o consider foarte credibilă”, a mai spus Cretton.

De cealaltă parte, Liu a declarat: „Cel mai interesant lucru despre acest personaj a fost că povestea originilor sale nu a mai fost spusă până acum. Știm atât de multe versiuni diferite ale poveștii originii lui Batman, despre cum părinții săi au fost uciși când era foarte tânăr. Îl cunoaștem pe Peter Parker, care a fost mușcat de un păianjen radioactiv și își pierde unchiul”. „Povestea lui Shang-Chi este necunoscută pentru majoritatea lumii, așa că am avut multă libertate pentru a o face așa cum am vrut noi”, a mai spus acesta.

Filmul „Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” va fi lansat în cinema pe 3 septembrie. 

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

Un cinematograf din China a folosit „posterul greșit” pentru promovarea unui film

John Woo face un film cu supereroi după o poveste de fondatorul Marvel Stan Lee publicată postum

Foto: Profimedia Images