A fost lansat un nou trailer pentru „Thor: Love and Thunder” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 24.05.2022, 10:26
A fost lansat un nou trailer pentru „Thor: Love and Thunder” (Video)

Chris Hemsworth le-a promis recent fanilor că noul trailer pentru „Thor: Love and Thunder” va fi unul de-a dreptul exploziv,   iar acum ei se pot convinge singuri, cu clipul care a  debutat în timpul meciului playoff din NBA de luni, pe ABC.

La o oră de când a fost lansat, trailerul a avut peste două milioane de vizualizări numai pe pagina YouTube Marvel Entertainment.

Marvel a anunțat titlul pentru „Love and Thunder” încă din 2019 la San Diego Comic-Con, unde șeful studioului Kevin Feige a dezvăluit că Natalie Portman se va întoarce în franciză pentru prima dată de la „Thor: The Dark World” (2013).

În noul film, Jane Foster, personajul jucat de Portman, va îmbrăca haina de Mighty Thor. Alte vedete din distribuție îi includ pe Tessa Thompson, care revine ca Valkyrie, și noii veniți în franciză Christian Bale și Russell Crowe. Proiectul aduce înapoi actori din franciza „Guardians of the Galaxy”, printre care Chris Pratt și Dave Bautista.

Regizorul Taika Waititi revine la cârma „Love and Thunder” după ce a revitalizat franciza Thor cu „Thor: Ragnarok” (2017). În anii de după, Waititi a câștigat un Oscar și a devenit o parte cheie a familiei Disney, acționând și regândind episoade din serialul Disney+ „The Mandalorian” și dezvoltând un film Star Wars pentru studio. Waititi a scris scenariul „Love and Thunder ” pe baza unei povești la care a colaborat cu Jennifer Kaytin Robinson.

„Thor: Love and Thunder ” va avea premiera în cinematografe pe 8 iulie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Thor: Love and Thunder”: Chris Hemsworth anunță sfârșitul filmărilor