Trailerul „Thor: Love and Thunder” a avut 209 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare

De: Nicoleta Lepădatu / 20.04.2022, 13:07
Trailerul „Thor: Love and Thunder” a avut 209 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare

Trailerul de la filmul „Thor: Love and Thunder” a fost unul extrem de așteptat, lucru care s-a văzut imediat după lansarea acestuia, care a avut loc luni.

Prima incursiune în viitoarea versiune a Universului Cinematic Marvel a avut peste 209 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare, pe toate platformele digitale.

Aceasta cifra plasează „Thor: Love and Thunder” în primul eșalon al trailerelor Marvel pentru cele mai multe vizionări într-o zi, după „Avengers: Infinity War” (230 de milioane) și „Avengers: Endgame” (289 de milioane). Cu toate acestea, coroana rămâne tot la „Spider-Man: No Way Home”, care a strâns 355,5 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

Trailerul  „Thor: Love and Thunder”, cu Chris Hemsworth și Natalie Portman, promite multă acțiune iar lungmetrajul Marvel va avea premiera pe 8 iulie.

Hemsworth revine în rolul zeului nordic al tunetului, iar acesta pare să călătorească cu Gardienii Galaxiei, care pot fi văzuți în trailer. La un moment dat, la începutul trailerului, Thor anunță că „zilele sale de supererou s-au încheiat”. Tessa Thompson se întoarce în rolul Valkyrie, iar Natalie Portman va fi Jane Foster.

Regizorul Taika Waititi a spus că acesta este „cel mai nebunesc” film pe care l-a făcut vreodată. Într-un interviu pentru publicația Empire, regizorul a spus: „Ei bine, rămâne între (mine și, n.r.) tine și cititori, am făcut niște prostii în viața mea. Am trăit cam 10 vieți. Dar acesta este cel mai nebunesc film pe care l-am făcut vreodată”. El a continuat: „Este aproape ca și cum nu ar trebui făcut. Dacă ai intrat într-o cameră și ai spune: ‘Vreau asta și asta și asta’. Cine este în ea? ‘Oamenii ăștia’. Cum îi vei numi? ‘Dragoste și tunet’ Adică, nu ai mai lucra niciodată. Poate că nu o voi mai face după asta”.  Waititi a mai spus că filmul va include „mult mai multă emoție”, „mult mai multă dragoste” și „mult mai multe tunete și mult mai mult Thor”.

CITEȘTE ȘI: 8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

Foto: Profimedia Images