Trailerul „Thor: Love and Thunder” a fost lansat și promite multă acțiune (VIDEO)

De: Ana Obretin / 19.04.2022, 09:23
Trailerul

Noul trailer al filmului „Thor: Love and Thunder”, cu Chris Hemsworth și Natalie Portman, a fost lansat și promite multă acțiune. Lungmetrajul Marvel va avea premiera pe 8 iulie,

Hemsworth revine în rolul zeului nordic al tunetului, iar acesta pare să călătorească cu Gardienii Galaxiei, care pot fi văzuți în trailer. La un moment dat, la începutul trailerului, Thor anunță că „zilele sale de supererou s-au încheiat”. Tessa Thompson se întoarce în rolul Valkyrie, iar Natalie Portman va fi Jane Foster.

Urmărește trailerul aici:

Între timp, regizorul Taika Waititi a spus că acesta este „cel mai nebunesc” film pe care l-a făcut vreodată. Într-un interviu pentru publicația Empire, regizorul a spus: „Ei bine, rămâne între (mine și, n.r.) tine și cititori, am făcut niște prostii în viața mea. Am trăit cam 10 vieți. Dar acesta este cel mai nebunesc film pe care l-am făcut vreodată”. El a continuat: „Este aproape ca și cum nu ar trebui făcut. Dacă ai intrat într-o cameră și ai spune: ‘Vreau asta și asta și asta’. Cine este în ea? ‘Oamenii ăștia’. Cum îi vei numi? ‘Dragoste și tunet’ Adică, nu ai mai lucra niciodată. Poate că nu o voi mai face după asta”.  Waititi a mai spus că filmul va include „mult mai multă emoție”, „mult mai multă dragoste” și „mult mai multe tunete și mult mai mult Thor”.

În martie, a fost confirmat că Russell Crowe va apărea în „Love And Thunder”, după ce producătorii au sperat să-și țină distribuția secretă.

Între timp, Chris Hemsworth – care a jucat rolul lui Thor începând din 2011 – și-a confirmat planurile cu Marvel după „Love And Thunder”. Într-un interviu acordat anul trecut, actorul a spus că intenționează să continue să joace personajul. „Nu intru în nicio perioadă de pensionare”, a spus el. „Thor este mult prea tânăr pentru asta. Are doar 1.500 de ani”, a glumit el.

CITEȘTE ȘI: 8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

Foto: Profimedia Images