A fost lasat sa moara! Medicul este de vina in cazul Michael Jackson

Apropo.ro / 29.07.2009, 13:00
A fost lasat sa moara! Medicul este de vina in cazul Michael Jackson
Polististii merg pe premiza ca medicul personal al lui Michael Jackson se face vinovat de moartea acestuia.

Polististii merg pe premiza ca medicul personal al lui Michael Jackson se face vinovat de moartea acestuia.

Conrad Murray, medic cardiolog, i-a administrat acestuia Dipirivan, un medicament foarte puternic, iar cand a revenit in camera acestuia, MJ era deja mort. Medicul i-a administrat Dipirivanul cu 24 de ore inainte de a surveni decesul.

Dr. Murray a recunoscut ca el i-a dat megastarului o doza din medicamentul cu pricina care i-ar fi provocat si moartea.

Medicii de pe ambulanta l-au gasit pe cantaret intins pe pat si cu o perfuzie in vena.

Conrad a fost supus mai multor verificari la cabinetul personal, de unde se pot obtine probe concludente, autoritatile luand ca proba calculatorul acestuia.

Ed Chernoff, un avocat din Huston concediat de Murray imediat dupa moartea lui MJ, a confirmat faptul ca detectivii Politiei din Los Angeles si Agentia Federala Americana Antidrog i-au verificat medicului cabinetul.

conrad murray

Conrad Murray a surprins anchetatorii, deoarece el a fost mereu deschis si dispus sa raspunda tuturor cerintelor acestora.

Politistii mentioneaza ca MJ avea o prescriptie medicala de la nutritionistul Cherilyn Lee, care i-ar fi recomandat starului acest sedativ puternic, Dipirivan, in ciuda numeroaselor efecte adverse.

Intre timp, autoritatile isi continua investigatiile in cazul mortii lui Michael Jackson (25 iunie 2009). Rezultatele de la laboratorul de toxicologie se vor afla in curand, insa autopsia finala poate avea un raspuns final, spre sfarsitul saptamanii.

Ce l-ar fi motivat pe doctorul Conrad Murray sa il ucida pe Michael Jackson? Comenteaza aici!

 

Michael Jackson – Smooth Criminal de pe tare.ro

Â