A fost stabilita data premierei remake-ului live-action „Pinocchio”, cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto

De: Nicoleta Lepădatu / 01.06.2022, 07:34
 A fost stabilita data premierei remake-ului live-action „Pinocchio”, cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto

Disney a stabilit data lansării pentru remake-ul poveștii sale clasice „Pinocchio”, cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto, care va fi difuzat exclusiv pe Disney+.

Filmul, o versiune live-action a clasicului animat Disney din 1940, va avea premiera pe Disney+ la nivel mondial pe 8 septembrie 2022. Acesta este programat pentru Ziua Disney+. Pe lângă „Pinocchio”, Disney va anunța mai multe premiere Disney+ Day de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic „în următoarele luni”, a spus compania.

Disney a lansat, de asemenea, un teaser trailer pentru „Pinocchio”, în care, pe lângă Hanks, joacă și Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco și Luke Evans.

 

Robert Zemeckis regizează „Pinocchio”. Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construiește și îl tratează pe Pinocchio (Ainsworth) ca și cum ar fi propriul său fiu. Gordon-Levitt îi dă voce lui Jiminy Cricket, care îi este ghid lui Pinocchio, precum și „conștiința” lui; Erivo este Zâna Albastră; Cheia este „Honest” John; Bracco este Sofia Pescărușul, un personaj nou; iar Luke Evans este Coachman. De asemenea, în distribuție mai sunt Kyanne Lamaya în rolul Fabiana (și marioneta ei Sabina), Giuseppe Battiston în rolul Señor Stromboli și Lewin Lloyd în rolul lui Lampwick.

Zemeckis, Derek Hogue, Andrew Miano, Chris Weitz și Paul Weitz sunt producătorii filmului, Jackie Levine, Jack Rapke, Alexandra Derbyshire și Jeremy Johns fiind producători executivi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Au fost dezvăluite primele imagini din „Pinocchio”, remake-ul Disney Plus cu Tom Hanks în rolul principal

„Greyhound”, filmul cu Tom Hanks, despre Al Doilea Război Mondial, va avea o continuare