Au fost dezvăluite primele imagini din „Pinocchio”, remake-ul Disney Plus cu Tom Hanks în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 10.03.2022, 09:07
Au fost dezvăluite primele imagini din „Pinocchio”, remake-ul Disney Plus cu Tom Hanks în rolul principal

Prototipul tatălui american, Tom Hanks se transformă în tatăl lui Pinocchio în remake-ul live-action Disney Plus al filmului clasic animat.

„Pinocchio”, un remake al filmului de animație Disney cu același nume din 1940, este în sine o adaptare a romanului pentru copii al lui Carlo Collodi „Aventurile lui Pinocchio”. Filmul îl are pe Tom Hanks în rolul lui Geppetto, un tâmplar fără copii și disperat după un fiu. Prima imagine arată un Hanks dezordonat, cu părul alb, admirând un Pinocchio care nu este încă animat (cu vocea în film de Benjamin Evan Ainsworth) pe bancul său de lucru. Designul pentru Pinocchio din film este o recreare apropiată a designului personajului filmului original, complet cu o pălărie galbenă cu o pană roșie, dar cu o față aproape la fel.

„Pinocchio” este regizat de Robert Zemeckis după un scenariu scris de el și Chris Weitz, care produce împreună cu Andrew Milano. „Pinocchio” de la Disney Plus nu este singurul film viitor centrat în jurul celebrei păpuși. Pe 22 martie, Lionsgate Entertainment va lansa „Pinocchio: A True Story”, un film de animație cu Pauly Shore în rolul principal. Tot în decembrie, Netflix este așteptat să lanseze un film de animație stop-motion Pinocchio, cu Gregory Mann, Ewan McGregor și David Bradley, cu Guillermo del Toro și Mark Gustafson ca regizori. Alte remake-uri live-action ale filmelor animate Disney includ lansarea în cinematografe a peliculei „Mica sirenă”, programată pentru 26 mai 2023, și „Peter Pan & Wendy”, care, la fel cu „Pinocchio”, va fi o exclusivitate Disney Plus.

„Pinocchio” este programat să fie lansat exclusiv pe Disney Plus în luna septembrie.

Foto: Disney Plus

CITEȘTE ȘI: Trioul „Forrest Gump” Tom Hanks, Robert Zemeckis, Eric Roth împreună din nou pentru adaptarea romanului grafic „Here”