A fost lansat trailerul filmului „Finch”, cu Tom Hanks în rolul principal, în regia lui Miguel Sapochnik („Game of Thrones”) (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 21.09.2021, 12:20
A fost lansat trailerul filmului

Primul trailer complet pentru viitorul film sci-fi „Finch” în care Tom Hanks  joacă rolul principal a fost lansat de Apple TV +.

„Finch” – denumit anterior „Bios” – îl urmărește pe singurul supraviețuitor al unei apocalipse globale care se angajează într-o călătorie periculoasă pentru a găsi o nouă casă pentru familia sa neobișnuită – câinele său și un robot nou creat.

„Finch” este regizat de câștigătorul Emmy, Miguel Sapochnik, autorul mai multor episoade esențiale din „Game of Thrones”, de la HBO, inclusiv „Battle of the Bastards”, favoritul fanilor. Scenariul este scris de Craig Luck și Ivor Powell. Printre producătorii din echipă se numără Robert Zemeckis, care a fost regizorul altui film în care a jucat Tom Hanks, o altă poveste de supraviețuire solo, „Cast Away”, din 2000.

Pe lângă modificarea titlului, „Finch” a schimbat și distribuitorii și datele premierei. Producția urma să fie lansată inițial în cinematografe de Universal Pictures, în octombrie 2020. Filmul întârziat a fost apoi achiziționat de Apple, în august. Acesta este cel de-al doilea film în care joacă Tom Hanks și este difuzat de Apple, după drama „Greyhound”, despre al Doilea Război Mondial, de anul trecut.

Actorul american este de părere că cinematografele vor supraviețui “cu siguranță” pandemiei. Pe de altă parte, starul american crede că orientarea către platformele de streaming a fost o schimbare de perspectivă “cuvenită”.  Într-un interviu pentru platforma specializată Collider, acordat cu ocazia lansării celui mai recent film al său, “News of the World”, Hanks a vorbit despre impactul pe care l-a avut anul acesta asupra industriei cinematografiei și despre alegerile multora dintre marile companii de a-și lansa producțiile pe serviciile de streaming.

„Finch” va avea lansarea pe  Apple TV+ anul acesta, pe 5 noiembrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks, pentru prima oară în distribuția unui film al lui Wes Anderson

Fiul lui Tom Hanks, criticat pentru că ar fi folosit elemente grafice rasiste și naziste în noua sa colecție de haine

Tom Hanks este optimist: Cinematografele vor supraviețui pandemiei