Fiul lui Tom Hanks, criticat pentru că ar fi folosit elemente grafice rasiste și naziste în noua sa colecție de haine

De: Loredana Toma / 04.04.2021, 09:01
Fiul lui Tom Hanks, criticat pentru că ar fi folosit elemente grafice rasiste și naziste în noua sa colecție de haine

Chet Hanks, fiul actorului Tom Hanks, a fost criticat în mediul online pentru că a folosit caractere grafice rasiste și naziste pentru noua sa colecție de haine, „White Boy Summer”. Totodată, fiul lui Tom Hanks a fost criticat pentru denumirea colecției, formată din haine albe și negre, hanorace, tricouri, bluze, șepci și colanți pentru bicicletă.

Ținutele din colecție au mesaje scrise cu fonturile Gothic, similar celui utilizat de naționaliștii albi din SUA, și Fraktur, care a fost folosit în Germania în perioada nazistă.

O colecție catalogată “agresiv de rasistă” în mediul online

„Din păcate, colecția arată agresiv de rasistă”, a comentat un utilizator al rețelelor de socializare online, pe când un altul a menționat că “faptul că numele colecției include cuvântul ‘white’ (alb) este o mare greșeală”.

Potrivit The Guardian, Chet Hanks, cunoscut sub pseudonimul Chet Haze, actor în show-urile TV “Shameless” și “Empire”, a ales numele colecției recent, după una dintre piesele din 2019 ale artistei Megan Thee Stallion, “Hot Girl Summer”.

“Pur și simplu, am avut sentimentul acesta că această vară… va fi despre a fi tipul acela alb, de vară… Înțelegeți cum vreți, eu nu fac referire nici la Trump, nici la oamenii de culoare, nici la nimeni. Eu vorbesc despre mine. Vreți să știți cine NU este de fapt White Boy Summer? Este fix tipul acela care simte ură sau are prejudecăți despre oricine nu este din același aluat cu el”, a explicat Hanks.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ????? (@chethanx)

Totodată, Chet a anunțat că urmează să lanseze colecția “Black Queen Summer” folosind același font. “Vreau să văd niște băieți albi și niște regine negre care să-și poarte tricourile unul altuia”, a spus el într-un video de promovare a viitoarei colecții.

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks este optimist: Cinematografele vor supraviețui pandemiei

Tom Hanks se declară cel mai fericit om din lume datorită ei! Ştie cum să ţină flacăra vie

Organizatorii galei Globurile de Aur, acuzați de rasism

FOTO: Profimedia Images