Tom Hanks, pentru prima oară în distribuția unui film al lui Wes Anderson

De: Nicoleta Lepădatu / 31.07.2021, 14:36
Tom Hanks, pentru prima oară în distribuția unui film al lui Wes Anderson

Tom Hanks va face parte din distribuția următorului film al lui Wes Anderson, în care vor mai juca, între alţii, Bill Murray, Adrien Brody şi Tilda Swinton.

Rolul se pare că este unul destul de mic și filmrile vor avea loc, cel mai probabil, în Spania, conform publicației The Hollywood Reporter. Mai mult decât atât, aceasta este o premieră pentru Tom Hanks, care nu a mai lucrat până acum cu Wes Anderson.

Actorul, dublu premiat cu Oscar, a încercat de-a lungul carierei de patru decenii să lucreze pentru regizori importanți, iar între aceştia s-au numărat Steven Spielberg, Jonathan Demme, Paul Greengrass, Robert Zemeckis şi fraţii Joel şi Ethan Coen.

Detalii despre rolul lui în filmul lui Wes Anderson, precum şi despre acţiunea lungmetrajului nu au fost încă dezvăluite.

Anderson şi-a prezentat cel mai recent film – „The French Dispatch” -, în iulie, la Festivalul de la Cannes. Scrisoarea lui de dragoste pentru jurnalism a primit critici favorabile şi s-a bucurat şi de aprecierea publicului. Lungmetrajul va fi lansat pe 22 octombrie.

Din distribuţie fac parte Frances McDormand, Timothee Chalamet, Elisabeth Moss, Willem Dafoe şi Jeffrey Wright, alături de Brody, Murray şi Swinton.

Tom Hanks a jucat recent în drama „Greyhound” pentru Apple TV Plus şi a primit o nominalizare la Oscar pentru interpretarea din „A Beautiful Day in the Neighborhood” (2019). El urmează să fie văzut în rolul Geppetto în versiunea live-action „Pinocchio” a Disney Plus şi în rolul colonelului Parker în filmul lui Baz Luhrmann despre Elvis Presley.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks este optimist: Cinematografele vor supraviețui pandemiei