Fiul mijlociu al lui Tom Hanks, dat în judecată de fosta iubită, pentru comportament abuziv

De: Loredana Toma / 14.04.2021, 18:10
Fiul mijlociu al lui Tom Hanks, dat în judecată de fosta iubită, pentru comportament abuziv

Actorul Chet Hanks, fiul mijlociu al lui Tom Hanks, este dat în judecată de fosta iubită Kiana Parker, pentru comportament abuziv, iar suma cerută de aceasta drept daune este de 1 milion de dolari. Hanks respinge acuzațiile și le califică drept “false, inventate și ireale”.

Potrivit platformei TMZ, Parker l-a dat în judecată pe Hanks în statul Texas, susținând că a agresat-o de mai multe ori în timpul scurtei lor relații, care a durat din luna octombrie 2020 și până în ianuarie 2021.

Parker spune că a fost amenințată cu cuțitul de fiul lui Tom Hanks

Fosta iubită detaliază că un incident care s-ar fi întâmplat în octombrie 2020, în New Orleans, unde Hanks filma pentru miniseria Showtime “Your Honor”.  Conform spuselor acesteia, actorul s-a înfuriat când Parker i-a spus că pleacă din camera de hotel și a bruscat-o aruncând-o peste masa din cameră. Totodată, aceasta a spus că actorul i-ar fi zis atunci că, “dacă depune plângere, nimeni nu o va crede, pentru că el este Chet Hanks, iar ea este doar o târfă de culoare dintr-un ghetou”.

În plus, Kiana a declarat că, la o lună de la incidentul din New Orleans, Chet a amenințat-o că o va omorî și va face ca totul să pară o sinucidere, iar amenințarea a avut loc în timp ce copiii ei se aflau în locuința din Texas a actorului.

În ianuarie, cei doi au avut o ceartă foarte violentă, iar, după incident au apărut fotografii în care Chet apare plin de sânge. Referitor la acest eveniment nefericit, Parker a declarat că, în timp ce-și muta lucrurile din casa fostului iubit, el a amenințat-o cu un cuțit și ea l-a lovit în cap cu o tigaie, pentru a se apăra.

Multe dintre aceste acuzații au fost făcute pentru prima oară de Kiana Parker în luna ianuarie, când a cerut ordin de protecție împotriva lui Chet Hanks.

La rândul lui, actorul a dat-o în judecată pentru vătămare corporaă și a acuzat-o că a furat bani de la el.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Tom Hanks, criticat pentru că ar fi folosit elemente grafice rasiste și naziste în noua sa colecție de haine

Tom Hanks este optimist: Cinematografele vor supraviețui pandemiei

Tom Hanks se declară cel mai fericit om din lume datorită ei! Ştie cum să ţină flacăra vie

FOTO: Profimedia Images