Trioul „Forrest Gump” Tom Hanks, Robert Zemeckis, Eric Roth împreună din nou pentru adaptarea romanului grafic „Here”

De: Nicoleta Lepădatu / 18.02.2022, 08:17
Trioul „Forrest Gump” Tom Hanks, Robert Zemeckis, Eric Roth împreună din nou pentru adaptarea romanului grafic „Here”

Studiourile și streamerii analizează cu atenție „Here”, o adaptare a celebrului roman grafic al lui Richard McGuire care va reuni trioul din spatele filmului din 1994 Forrest Gump, conform publicației Deadline.

Tom Hanks va juca, Robert Zemeckis va regiza, iar scenariul este scris de Eric Roth și Zemeckis. Toți trei au câștigat premii Oscar pentru acel film clasic.

Acțiunea romanulului grafic „Here” se desfășoară într-o singură cameră și se concentrează asupra numeroșilor oameni care o locuiesc de-a lungul anilor, din trecut până în viitorul îndepărtat. Se pare că va fi un film cu un buget foarte mare, comparabil cu al unor blockbustere celebre.

Ce se știe până acum este că filmul va fi produs de Playtone și ImageMovers. Romanul grafic a fost publicat în 2014. Licitația este intermediată de CAA, care îi reprezintă pe Tom Hanks, Playtone și Roth, și WME, care reprezintă Zemeckis și ImageMovers.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Mingea de volei cu care vorbea Tom Hanks în „Naufragiatul”, vândută la licitație

Tom Hanks a dezvăluit filmele lui favorite dintre cele în care a jucat. Alegerile surprind

A fost lansat trailerul filmului „Finch”, cu Tom Hanks în rolul principal, în regia lui Miguel Sapochnik („Game of Thrones”) (Video)