Mingea de volei cu care vorbea Tom Hanks în „Naufragiatul”, vândută la licitație

De: Ana Obretin / 12.11.2021, 14:21
Mingea de volei cu care vorbea Tom Hanks în

Mingea de volei care a devenit cel mai bun prieten al personajului jucat de Tom Hanks în „Naufragiatul/ Cast Away” a fost vândută la licitație pentru o sumă de șase cifre.

În „Cast Away”, Chuck Noland (Tom Hanks), un angajat FedEx, este blocat pe o insulă pustie după prăbușirea avionului său. Cunoscută ca Wilson, mingea de volei are un chip – amprenta uneia dintre mâinile pătate de sânge ale lui Noland – și este singurul său prieten de pe insulă.

CITEȘTE ȘI: A fost lansat trailerul filmului „Finch”, cu Tom Hanks în rolul principal, în regia lui Miguel Sapochnik („Game of Thrones”) (Video)

Tom Hanks, pentru prima oară în distribuția unui film al lui Wes Anderson

De-a lungul filmului, personajul lui Hanks a continuat să vorbească cu Wilson, pe măsură ce devine vizibil mai stresat de situația în care se află. Una dintre cele mai sfâșietoare scene din film este atunci când Noland evadează de pe insulă și iubitul său Wilson se îndepărtează pe mare. Regizat de Robert Zemeckis, filmul este unul dintre preferatele fanilor și chiar al lui Hanks însuși, care, recent, l-a clasat printre primele trei favorite ale sale.

„Cast Away” este, de asemenea, unul dintre cel mai de succes filme ale lui Hanks, actorul primind o nominalizare la Oscar pentru interpretarea sa.

Recent, Wilson a câștigat o sumă semnificativă la o licitație organizată de Prop Store. 308.000 de dolari a fost incredibila sumă pentru care a fost adjudecată mingea. 

Tom Hanks este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. În vârstă de 65 de ani, Hanks a primit de-a lungul carierei două premii Oscar, pentru „Forrest Gump” (1994) și „Philadelphia” (1993).

CITEȘTE ȘI: Cele trei filme preferate ale lui Quentin Tarantino, regizorul „Pulp Fiction”

Actori pe care îi cunoști din vedere, dar nu le știi numele

Foto: Profimedia Images