Actori pe care îi cunoști din vedere, dar nu le știi numele

De: Adrian Popa / 27.09.2021, 14:00

Aproape toată lumea recunoaște imediat actori precum Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep sau Jennifer Lawrence. Dar numele Embeth Davidtz sau Clancy Brown vă spun ceva? Nu prea, din păcate, deși au jucat în carieră roluri de excepție.

Vă prezentăm o listă cu actori foarte talentați, pe care îi știm „din vedere”, dar al căror nume nu-l cunoaștem mulți dintre noi:

Clancy Brown

Rolul în care actorul a impresionat este cel al căpitanului Byron Hadley din „Shawshank Redemption”. Brown a mai jucat în „Highlander” sau „Shoot to Kill” sau și-a oferit vocea pentru jocuri video precum „Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex” (2001) sau „Star Wars: Bounty Hunter” (2002).

Breckin Meyer

Foto: captură de ecran

Deși a jucat în producții populare, precum „Garfield”, „Clueless” sau „Road Trip”, Meyer nu este un nume ușor recunoscut. Faptul că actorul este talentat este confirmat și de faptul că a fost nominalizat de cinci ori la premiile Premiile Primetime Emmy. Trebuie să precizăm că Meyer a primit și un nedorit Razzie Award, pentru rolul din „Pinocchio” (2002).

Elizabeth Reaser

Foto: captură de ecran

Am văzut-o în „The Haunting of Hill House”, seria „Twilight” și „Mad Men”, dar cum se numește această actriță? Elizabeth Reaser este activă din 1998 și a jucat, pe lângă filme, în seriale și piese de teatru. Actrița încă așteaptă rolul care îi va aduce recunoașterea pe care o merită.

Giovanni Ribisi

A jucat în super-producții precum „Saving Private Ryan” sau „Friends”, dar Ribisi nu este un nume care le vine repede în minte oamenilor. Actorul a fost nominalizat la Premiile Primetime Emmy pentru rolul din „My Name Is Earl” (2005).

Luis Guzman

Foto: captură de ecran

Guzman a jucat în multe filme de succes, printre care amintim „Traffic”, „Boogie Nights” sau „Magnolia”. Născut în Puerto Rico, actorul a fost preferat în roluri în care joacă „băieți răi”.

Embeth Davidtz

Am văzut-o în „Schindler’s List”, „Matilda”, „Californication” sau „Mad Men”, dar numele actriței din Africa de Sud nu ne vine imediat în minte sau nu îl știm. Talentul ei i-a atras atenția celebrului regizor Steven Spielberg, care a vrut ca ea să apară în „Schindler’s List” în rolul Helen Hirsch.

Barry Shabaka Henley

Un alt actor pe care parcă îl știi de undeva este Barry Shabaka Henley. A colaborat de-a lungul carierei cu regizori precum Steven Spielberg („The Terminal”) sau Michael Mann („Collateral”). În total, Henley a apărut în peste 100 de filme, seriale, piese de teatru și reclame.

William Fichtner

Foto: Wikipedia

William Fichtner este un alt actor care se încadrează în definiția celor a căror față o recunoaștem, dar nu le știm numele. Este activ din 1994 și a jucat tipuri diferite de personaje, în filme precum „Armageddon”, „The Perfect Storm”, „Black Hawk Down”, „Crash” sau „The Dark Knight”.

CITEȘTE ȘI:

Top actori considerați urâți, dar sexy

Filme controversate cu copii: Roluri mature primite de actori prea tineri