A început producția pentru cel de-al treilea sezon „The Witcher” (Foto)

De: Ana Obretin / 04.04.2022, 18:16
A început producția pentru cel de-al treilea sezon

Producția pentru sezonul al treilea al serialului „The Witcher” a început, cu distribuția principală formată din Henry Cavill (Geralt din Rivia), Anya Chalotra (Yennefer din Vengerberg) și Freya Allan (Prințesa Cirilla din Cintra).

Pentru a sărbători acest moment, Netflix a lansat o imagine din culisele primei zile de filmare.

CITEȘTE ȘI: Au fost lansate primele imagini din „Stranger Things: Sezonul 4”, de la Netflix (Galerie Foto)

În timp ce conducătorii, magicienii și monștrii continentului se luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Cirilla din Cintra, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Preocupată de pregătirea magică a lui Ciri, Yennefer îi conduce pe cei doi la fortăreața protejată Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexplorate ale fetei; în schimb, descoperă că au aterizat pe un câmp de luptă al corupției politice, magiei negre și trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna, este sinopsisul furnizat Apropo de Netflix.

Sezonul al doilea al serialului de succes a fost difuzat în decembrie anul trecut. Primele imagini din miniseria Netflix „The Witcher: Blood Origin” au fost lansate atunci în postcreditele de la finalul sezonului.

CITEȘTE ȘI: Actori noi în distribuția viitoarei serii „The Witcher: Blood Origin‟, anunță Netflix

Foto: Netflix