Filmările pentru al doilea sezon al serialului Netflix „The Witcher” au fost încheiate

De: Ana Obretin / 02.04.2021, 18:44
Filmările pentru al doilea sezon al serialului Netflix

Filmările pentru al doilea sezon al serialului Netflix „The Witcher” au fost încheiate, după 158 de zile, iar acesta va avea premiera în 2021.

Filmat în 15 spații din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuție, aproximativ 1.200 de persoane în echipa de producție și o mulțime de monștri noi, drumul prin această producție a fost aproape la fel de epic precum seria în sine, spun cei de la Netflix, într-un comunicat remis Apropo.

Netflix a lansat, vineri, un videoclip cu imagini direct de pe platourile de filmare, ce pun accent pe entuziasmul celor din distribuție și din echipa de producție – condusă de Lauren Schmidt Hissrich – resimțit odată cu finalizarea scenelor pentru foarte așteptatul următor sezon din „The Witcher.

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă, se arată în sinopsisul furnizat de Netflix.

CITEȘTE ȘI: “Bridgerton” a devenit cel mai vizionat serial original Netflix

Două continuări ale „Knives Out”, cu Daniel Craig, cumpărate de Netflix pentru 450 de milioane de euro

Amazon și Netflix conduc în topul nominalizărilor la premiile Sindicatului producătorilor americani

Omar Sy, despre filmările pentru hitul Netflix “Lupin” sub restricții

Foto: Profimedia Images