Serialul polonez „Sexify”, lansat de Netflix în aprilie

De: Ana Obretin / 26.03.2021, 13:38
Serialul polonez

Serialul polonez „Sexify” va fi difuzat din 28 aprilie de platforma de streaming Netflix, care a lansat, vineri, trailerul producției.

Natalia este o ambițioasă studentă la informatică, care visează să câștige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este o aplicație inovatoare care să satisfacă curiozitatea și nevoile sexuale ale colegilor ei. Problema este că ea știe o grămadă de lucruri despre programare, dar mai nimic despre sex. Astfel, ea decide să-și unească forțele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina, și cu o colegă din cămin, Monika.

Din dorința de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă și complicată a sexului, învățând tot mai multe despre ele însele. „Sexify” este o poveste distractivă și provocatoare despre viața femeilor tinere moderne – crescând, descoperind forța și sexualitatea feminină, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska și Sandra Drzymalska joacă rolurile principale în acest serial de opt episoade, produs de Akson Studio.

CITEȘTE ȘI: Netflix va produce o miniserie documentară despre starul rock Johnny Hallyday

Omar Sy, despre filmările pentru hitul Netflix “Lupin” sub restricții

Netflix a cumpărat cel mai scump film din istoria târgului din cadrul Berlinalei

Netflix se inspiră de la TikTok cu o nouă secțiune, cu secvențe amuzante din conținuturile sale

Foto: Netflix