A$AP Rocky și Rihanna formează, oficial, un cuplu

De: Loredana Toma / 20.05.2021, 14:42
A$AP Rocky și Rihanna formează, oficial, un cuplu

Rapperul american A$AP Rocky a confirmat că el și Rihanna sunt într-o relație și a spus că “ea este iubirea vieții lui”.

Într-un interviu pentru revista GQ, artistul a declarat: “Cred că, atunci când știi, știi. Ea este aleasa”. Zvonurile potrivit cărora cei doi ar avea o relație au apărut încă de la începutul anului 2013, când rapperul a cântat în deschiderea concertelor susținute de Rihanna în cadrul Diamonds World Tour.

Cei doi au apărut și în videoclipul piesei lui Rocky “Fashion Killa”, din 2013. Rapperul a apărut ca invitat pe remixul hitului din 2012 al Rihannei “Cockiness (I Love It)”.

Noul album al lui A$AP Rocky este influențat total de Rihanna

Rapperul a mai spus că noul său album, pe care apare și artistul Morrissey, este influențat în totalitate de Rihanna.

Potrivit BBC, relația celor doi pare a fi început anul trecut, după ce Rihanna s-a despărțit de iubitul său miliardar Hassan Jameel, cu care a fost într-o relație timp de trei ani. A$AP Rocky și Rihanna au evitat mereu să fie fotografiați împreună de paparazzi.

Rocky, pe numele real Rakim Athelaston Mayers, a cunoscut succesul în 2010, iar albumele “Long.Live.A$AP” (2013) și “At.Long.Last.A$AP” (2015) au ajuns direct pe primele poziții în topurile americane. Este cunoscut, de altfel, și pentru ușurința cu care trece, în muzica și versurile sale, de la agresivitate și pasiune la o linie melodică mai relaxată, de cele mai multe ori chiar în cadrul aceleiași piese. Rapperul a colaborat cu mai multe nume cunoscute în industria muzicală, printre care Kendrick Lamar, Black Eyed Peas, Mark Ronson și Rod Stewart. 

Apărat de Donald Trump într-un proces în care a fost judecat pentru agresiune și colaborator cheie în afacerea Fenty Skin a Rihannei

Artistul a atras atenția presei internaționale și când a fost găsit vinovat pentru o agresiune săvârșită la Stockholm, iar fostul președinte al SUA, Donald Trump, a intervenit, spunând că rapperul nu a avut parte de un tratament corect. Rocky a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

În iunie anul trecut, Rocky și Rihanna au realizat câteva campanii de promovare a liniei de cosmetice Fenty Skin, care îi aparține cântăreței. Succesul acestei afaceri a făcut din Rihanna artista cel mai bine plătită, potrivit Forbes, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari. Între timp, Rihanna a luat o pauză în cariera sa muzicală, cel mai recent album al său fiind “Anti”, lansat în urmă cu cinci ani. 

CITEȘTE ȘI: Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat  

Rihanna, goală puşcă în baie! Uite cu cine se sărută! Imagini controversate şi indecente  

Ce sfaturi de carieră ne dau celebrităţile? Iată ce spun Victoria Beckham, Rihanna, Lady Gaga şi alte nume grele

Foto: Profimedia Images