Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat

De: Loredana Toma / 24.12.2020, 13:54
Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat

Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat de niște artiști canadieni, după ce starul originar din Barbados ar fi folosit o piesă care le aparține pentru o reclamă a brandului Fenty.

King Khan și Saba Lou, tată și fiică, susțin că artista a folosit fără acordul lor piesa ”Good Habits (and Bad)” pentru a-și promova linia de cosmetice pe rețeaua Instagram.

Un proces cu daune nespecificate

Potrivit documentelor depuse în instanță, obținute de TMZ, Khan și Lou spun că ei nu i-au permis artistei să folosească piesa și suspectează că a fost furată de pe o platformă de streaming.

King Khan și Saba Lou au intentat proces, cu daune nespecificate, și i-au cerut Rihannei să nu mai folosească piesa pentru promovare, specificând că melodia are deja 3,4 milioane de vizualizări.

Melodia „Good Habits (and Bad)” face parte din albumul din 2012 semnat Saba Lou, „Until The End”. Artista și-a lansat cel mai recent material discografic, “Novum Ovum”, în 2019. Tatăl ei, Khan, face parte din grupurile King Khan and the Shrines și The King Khan and BBQ Show. De asemenea, acesta își va lansa următorul album solo, „Opiate Them A**es” în ianuarie 2021.

Rihanna pregătește un nou album pentru 2021

Luna aceasta, Rihanna a dezvăluit că plănuiește să își ducă muzica și brandurile la un alt nivel. Se pare că cel de-al nouălea album de studio al artistei va fi lansat anul viitor. Cel mai recent material discografic al cântăreței este „Anti” și a fost lansat în ianuarie 2016.

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

Iggy Pop a lansat un imn anti-COVID surpriză, „Dirty Little Virus”

Talking Heads, Selena, Salt-N-Pepa vor primi trofee Grammy pentru întreaga carieră

FOTO