Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

De: Ana Obretin / 21.12.2020, 17:25
Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

După ce, anul trecut, Ed Sheeran și-a anunțat retragerea temporară de pe scenă, artistul britanic s-a întors la timp pentru a le oferi fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun, un nou single. Piesa “Afterglow” este prima lansată în ultimele 18 luni, mai precis de la albumul “No. 6 Collaborations Project”, care a inclus colaborări cu staruri ale momentului, precum Stormzy, Justin Bieber, Camila Cabello și Cardi B. 

“Afterglow” este un cântec pe care l-am compus anul trecut, pe care vreau să îl lansez pentru voi, a spus Sheeran într-un comunicat citat de NME

“Nu este primul single de pe următorul album, este doar un cântec ce îmi place și sper să vă placă și vouă. Bucurați-vă de el! Să aveți o vacanță liniștită și veselă și un An Nou fericit! Mă întorc pe tărâmul tăticilor, ciao x”, a mai scris cântărețul. 

Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, a devenit tată pentru prima dată anul acesta, în septembrie, după ce soția sa, Cherry Seaborn, a născut o fetiță, care a primit numele de Lyra Antarctica.

În august 2019, la finalul turneului Divide – cu care a ajuns și în România -, Ed Sheeran anunța că se va retrage de pe scenă pentru un an și jumătate. Albumul “Divide” a fost cel mai bine vândut la nivel mondial în 2017. Iar turneul prin care a fost promovat a devenit seria de concerte cu cele mai mari încasări din istorie. Cu peste 150 de milioane de albume vândute în toată lumea, Ed Sheeran este unul dintre artiștii de succes ai momentului. Recompensat cu patru premii Grammy, Sheeran nu s-a limitat numai la a compune și interpreta muzică. A avut câteva apariții speciale în producții TV, precum “Game of Thrones”, și filme, ca “Bridget Jones’s Baby”. Artistul și-a jucat propriul rol în filmul “Yesterday”, de Danny Boyle, lansat anul trecut. 

CITEȘTE ȘI: Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

FOTO: Profimedia