ABBA lansează noi piese săptămâna viitoare, după aproape 40 de ani

De: Ana Obretin / 26.08.2021, 12:26
ABBA lansează noi piese săptămâna viitoare, după aproape 40 de ani

Grupul pop suedez ABBA va lansa noi piese săptămâna viitoare, la aproape 40 de ani de la cel mai recent material discografic.

În 2017, cunoscutul grup a anunțat că se va reuni pentru un concert digital în 2019, sub titlul „Abbatars”, urmând să lanseze cinci piese noi. Cu toate acestea, din cauza pandemiei și a altor întârzieri, fanii au fost lăsați să strige „Gimme! Gimme!” (Dă-mi! Dă-mi!). Din fericire, Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog și Anni-Frid Lyngstad vor lansa primele lor noi compoziții pe 3 septembrie.

„ABBA revine în sfârșit și intenționează să lanseze primele lor noi piese din ultimii 39 de ani vinerea viitoare – va fi ceva uriaș”, a declarat pentru publicația britanică The Sun o sursă apropiată grupului. Cvartetul suedez pregătește și spectacolul „Abba Voyage”, cu hologramele lor mai tânere, potrivit aceleiași surse.

De altfel, și Björn Ulvaeus a confirmat anterior că noi piese ar trebui să fie lansate cândva anul acesta. „Va fi muzică nouă anul acesta, asta este clar, nu mai este cazul de ‘s-ar putea întâmpla’, se va întâmpla”, a spus el pentru The Herald Sun. 

CITEȘTE ȘI: Trupa ABBA s-a reunit după 30 de ani! Cum arată acum artiştii care au făcut istorie

Anni-Frid Lyngstad, fosta componentă ABBA, a mai lansat un single

Trupa ABBA a refuzat un miliard de dolari!

Foto: Profimedia Images