ABBA s-a întors în Top 10 după aproape 40 de ani

De: Ana Obretin / 11.09.2021, 14:52
ABBA s-a întors în Top 10 după aproape 40 de ani

Una dintre cele două noi piese ale trupei pop suedeze ABBA, „Don’t Shut Me Down”, a intrat direct pe locul 9 în topurile muziale din Marea Britanie. Legendarul grup s-a întors astfel, pentru prima dată în aproape 40 de ani, în Top 10 single-uri din Marea Britanie, cu o piesă de pe viitorul lui album, „Voyage”, potrivit cifrelor oficiale lansate vineri.

Titlul este al doilea cel mai descărcat al săptămânii și a fost difuzat în streaming de 2,3 milioane de ori, au spus reprezentanții organismului care se ocupă de realizarea clasamentelor. 

Acesta este primul single al trupei ABBA inclus în Top 10 din Marea Britanie de la „One of Us”, lansat în ianuarie 1982.

Este, de asemenea, al 20-lea single al grupului care apare în Top 10 din regat. O altă piesă de pe noul album, „I Still Have Faith in You”, s-a situat pe locul al 14-lea în topuri.

„Voyage” este primul album de studio al trupei ABBA de la „The Visitors”, lansat în 1981. Lansarea sa, pe 5 noiembrie, a fost anunțată la un eveniment care a avut loc săptămâna trecută la Londra. 

Cei patru membri ai ABBA – un acronim alcătuit din inițialele prenumelor lor – Anni-Frid Lyngstad, de 75 de ani, Agnetha Fältskog, de 71 de ani, Björn Ulvaeus, de 76 de ani, și Benny Andersson, de 74 de ani, s-au separat în 1982. Grupul cunoscut pentru hiturile sale, dar și spectaculoasele costume din anii 1970, va lansa, de asemenea, un nou spectacol, care va avea premiera în luna mai 2020, la Londra. Piesele vor fi interpretate de hologramele lor, care îi prezintă mult mai tineri. 

CITEȘTE ȘI: ABBA se întoarce după 40 de ani cu un album nou și un turneu de holograme (VIDEO)

Trupa ABBA s-a reunit după 30 de ani! Cum arată acum artiştii care au făcut istorie

Anni-Frid Lyngstad, fosta componentă ABBA, a mai lansat un single

Trupa ABBA a refuzat un miliard de dolari!

Foto: Profimedia Images