Actorul Dwayne Johnson a anunţat că nu va mai folosi niciodată arme reale în timpul filmărilor

De: Nicoleta Lepădatu / 04.11.2021, 21:04
Actorul Dwayne Johnson a anunţat că nu va mai folosi niciodată arme reale în timpul filmărilor

Actorul american Dwayne Johnson a anunţat că nu va mai folosi niciodată arme reale în timpul filmărilor după ce bunul lui prieten şi coleg  Alec Baldwin a împuşcat mortal o directoare de imagine, accidental, luna trecută pe un platou de filmare din New Mexico.

Halyna Hutchins a murit pe 21 octombrie după ce a fost împuşcată cu un glonţ tras dintr-un pistol de recuzită pe care Alec Baldwin îl folosea pentru a repeta o scenă din filmul western „Rust”.

Un asistent de regie i-a spus lui Alec Baldwin că arma în cauză era „rece”, un termen folosit în industria cinematografică pentru a desemna că un obiect de recuzită poate fi utilizat în condiţii de siguranţă.

Dwayne Johnson, care a participat miercuri seară la Los Angeles la premiera mondială a noii sale superproducţii „Red Notice”, un film produs de Netflix, alături de colegii săi de distribuţie Ryan Reynolds şi Gal Gadot, a anunţat că casa lui de producţie cinematografică, Seven Bucks Productions, nu va mai folosi niciodată arme reale.

„Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor. Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-al meu, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident”, a declarat Dwayne Johnson.

„Nu pot să vorbesc pentru alte companii de producţie, nu pot să vorbesc pentru alte studiouri, dar pot să vă spun că acel incident a creat o nouă optică şi o nouă perspectivă legată de felul în care putem să acţionăm în viitor”, a mai spus starul hollywoodian.

Dwayne Johnson, unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza „Fast & Furious”, a anunţat că firma lui de producţie va folosi de acum înainte arme din cauciuc şi se va ocupa de rafinarea imaginilor în etapa de post-producţie, fără să îşi facă griji din cauza costurilor”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top actori de la Hollywood cel mai bine plătiți. Cât câștigă Daniel Craig, Dwayne Johnson sau Will Smith