Actorul Dwayne Johnson s-a lansat în muzica rap

De: Ana Obretin / 09.10.2021, 12:42
Actorul Dwayne Johnson s-a lansat în muzica rap

Dwayne Johnson, unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, s-a lansat în muzica rap. În douăzeci și cinci de ani de carieră, Dwayne Johnson a lucrat în numeroase domenii. A fost campion la lupte, a cucerit Hollywood-ul, a devenit antreprenor, lansându-și marca proprie de tequila, Teremana. Producător de seriale TV de succes, The Rock a decis recent să se lanseze și în muzică.

„Face Off” este o piesă rap a lui Tech N9ne – fiind parte a albumului acestuia “ASIN9NE”, iar Johnson cântă alături și de Joey Cool și King Iso. The Rock a primit deseori oferte pentru a apărea în videoclipuri muzicale, însă până de curând a refuzat să facă acest lucru, scrie Variety

„Mulți dintre prietenii mei sunt rapperi – vedete mari – și adesea mi-au cerut să le cânt piese. Dar, pur și simplu, nu am simțit asta”, a declarat actorul.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson dezvăluie cât de des se spală. 10 vedete ce nu sunt prietene cu apa

Dwayne Johnson cântă ultimele versuri ale piesei rap. Pe care le-a scris chiar el: „Este vorba despre motivație. Este vorba de putere. Nu ne oprim niciodata”. Tech N9ne spune că și-a imaginat cântecul ca un imn pentru stadioane și săli de sport, pentru a motiva oamenii să se pregătească pentru lupte și meciuri.

În vârstă de 49 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a ocupat anul trecut primul loc în topul celor mai bine plătiți actori din lume, cu câștiguri de 87,5 milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: „Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, va avea o continuare

Dwayne Johnson pregătește primul său film de Crăciun, pentru platforma Amazon

Foto: Profimedia Images