Dwayne Johnson, interpretat de trei actori în sitcomul “Young Rock”

De: Loredana Toma / 18.01.2021, 14:10
Dwayne Johnson, interpretat de trei actori în sitcomul “Young Rock”

Trailerul unuia dintre multele proiecte viitoare ale actorului Dwayne „The Rock” Johnson, sitcomul autobiografic  “Young Rock”, a fost lansat, iar într-un mesaj de pe rețeaua de socializare online Instagram, acesta și-a exprimat regretul că tatăl lui nu mai este printre noi pentru a-l vedea. “Ar fi fost tare mândru”, a scris actorul.

Prima lecție de viața: Fii adorabil la orice vârstă

Sitcomul va avea premiera pe 16 februarie, pe canalul TV NBC, și spune povestea actorului, a îmbinării carierei de luptător de wrestling cu actoria încă din perioadele copilăriei, adolescenței și, inclusiv, a momentelor în care și-a creat renumele de azi, totul sub atenta îndrumare a tatălui său, Rocky Johnson, interpretat de Joseph Lee Anderson.

Dwayne Johnson a precizat că abia așteaptă să împărtășească publicului câteva dintre lecțiile de viață importante pe care le-a învățat și el de-a lungul timpului.  Actorii care-l vor interpreta pe Johnson în diferite etape ale vieții sale și anume la vârstele de 10, 15, 20 de ani sunt Adrian Groulx, Bradley Constant, respectiv Uli Latukefu. Johnson își va juca propriul rol și va fi și narator.

“Doamnelor și domnilor, iată primele imagini ale producției NBC ‘Young Rock’ @nbcyoungrock. Chiar mi-aș fi dorit ca tatăl meu să fi fost aici să-l vadă. Ar fi fost tare mândru. Abia aștept să vă fac, pe voi și întreaga voastră familie, să râdeți și să vă împărtășesc câteva lecții pe care le-am învățat de-a lungul vieții mele. Prima lecție ar fi: ‘fii adorabil la orice vârstă’”, a scris actorul pe Instagram.

În vârstă de 48 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a ocupat anul trecut primul loc în topul celor mai bine plătiți actori din lume, cu câștiguri de 87,5 milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

FOTO: Profimedia Images