Dwayne Johnson dezvăluie cât de des se spală. 10 vedete ce nu sunt prietene cu apa

De: Ana Obretin / 09.08.2021, 12:07

Dwayne „The Rock” Johnson vrea ca lumea să știe că el se spală frecvent, spre deosebire de alte vedete. După ce un fan a publicat pe Twitter un mesaj potrivit căruia el crede că Johnson „nu poate fi una dintre acele vedete care put”, actorul a confirmat rapid că acesta are dreptate și chiar a oferit informații privind igiena sa.

„Nu, sunt opusul unei celebrități „care nu se spală”. Duș (rece) când mă ridic din pat, pentru a-mi începe ziua cu bine. Duș (călduț) după antrenament, înainte de a merge la muncă. Duș (fierbinte) după ce ajung acasă de la serviciu. Îmi spăl fața, îmi spăl corpul, mă exfoliez și cânt (fals) la duș”, a scris actorul pe Twitter.

Vedetele care își neglijează igiena au fost un subiect fierbinte în ultima vreme, cel mai recent după ce actorul Jake Gyllenhaal și-a prezentat părerea, săptămâna trecută. „Din ce în ce mai des, consider că spălatul este mai puțin necesar, uneori”, a declarat vedeta filmului „Brokeback Mountain”, în vârstă de 40 de ani, într-un interviu pentru Vanity Fair în care promova parfumul Luna Rossa Ocean de la Prada. Gyllenhaal a explicat că el crede că „bunele maniere și respirația urât mirositoare nu te duc nicăieri”. De asemenea, a declarat că este util pentru menținerea sănătății pielii să nu te speli și că oamenii „se curăță în mod natural”.

Alte 10 vedete care nu sunt prietene cu apa

Actorii Kristen Bell și Dax Shepard au spus recent că nu își spală cele două fiice – Lincoln, în vârstă de 8 ani, și Delta, de 6 ani – până când nu încep să „pută”. „Odată ce începi să miroși, acesta este modul în care biologia îți semnalează că trebuie să te speli”, a declarat Bell, în vârstă de 41 de ani, într-o emisiune de televiziune.

De asemenea, luna trecută, actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher au recunoscut că obișnuiesc să-și spele copiii, Wyatt, în vârstă de 6 ani, și Dimitri, în vârstă de 4 ani, abia atunci când „se vede murdăria de pe ei”.

Și actorul Brad Pitt a recunoscut în urmă cu mulți ani că nu face baie zilnic. Însă el a dat atunci vina pe lipsa timpului, fiind tată cu normă întreagă pentru cei șase copiii pe care îi are cu Angelina Jolie. Eli Roth, colegul său de distribuție din filmul „Inglorious Basterds”, a dezvăluit într-un interviu din 2009 că Brad l-a sfătuit să folosească șervețele umede pentru bebeluși pentru a evita dușul.

Robert Pattinson a fost rugat să confirme în urmă cu câțiva ani dacă este adevărat zvonul că nu și-a spălat părul de șase săptămâni. „Probabil. Nu știu. Nu văd la ce folosește să îți speli părul”, a răspuns starul seriei „Twilight”.

Bradley Cooper și Matthew McConaughey se numără printre cei mai chipeși actori de la Hollywood. Dar și printre persoanele care nu folosesc deodorant. McConaughey nu folosește deodorant de 20 de ani, pentru că nu îi place ca oamenii să miroase la fel. Se pare că mulți dintre colegii de platou s-au plâns în trecut de faptul că starul nu se spală. Cooper compensează, totuși, prin mai multe dușuri zilnice.

Uma Thurman este una dintre aparițiile de senzație pe covorul roșu. Totuși, în pofida averii sale care i-ar permite să își schimbe ținutele în fiecare zi, actrița umblă mai mereu cu haine murdare.

Leonardo DiCaprio este star la Hollywood și un activist implicat în salvarea planetei. Iar printre gesturile sale ecologice se numără faptul că și el a renunțat de câțiva ani la deodorant. În plus, face doar două dușuri pe săptămână, pentru a nu consuma inutil apa.

Vezi în galeria foto vedetele care nu se spală zilnic.

CITEȘTE ȘI: Cum a confundat Ashton Kutcher serialul “Bridgerton” cu un film porno

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică

Matthew McConaughey revine la HBO cu continuarea producției „A Time to Kill”

Rihanna, DiCaprio, printre vedetele care își închiriază vilele pentru vacanțe de top

Foto: Profimedia Images