Rihanna, DiCaprio, printre vedetele care își închiriază vilele pentru vacanțe de top

De: Loredana Toma / 28.02.2021, 09:16
Rihanna, DiCaprio, printre vedetele care își închiriază vilele pentru vacanțe de top

Rihanna, Leonardo DiCaprio, Wayne Rooney se numără printre vedetele care își închiriază vilele, pentru vacanțe de top, la prețuri între 25.000 și 75.000 de euro pe săptămână. Iar miliardarul Richard Branson își oferă spre închiriere insula.

Artiștii de la Hollywood s-au gândit că nu este o idee rea să-și închirieze vilele celor care vor să se bucure de o vacanță cu  stil, dar și de liniște și de intimitate.

Fie că este vorba despre vila Rihannei, de cea a lui Mick Jagger sau de insula privată Necker pe care Richard Branson o deține, oferta este variată, construcțiile sunt fabuloase, iar prețurile pornesc de la 7.000 de euro săptămânaș și ajung chiar și la 75.000 de euro pentru o săptămână de lux.

Pentru cei care dispun de aceste sume, mai jos sunt câteva sugestii:

Vila din Barbados a lui Wayne Rooney costă 29.000 de euro pe săptămână

Construcția din Barbados, în valoare de șase milioane de euro, a fost ridicată în 2010, iar fostul fotbalist merge acolo cel puțin o dată pe an. Vila are cinci dormitoare și poate fi închiriată în totalitate sau separat, ca unitate cu două dormitoare. Dispune de teren de golf cu tot cu, piscină și o zonă generoasă de luat masa.

Rihanna își închiriază vila cu 7.200 de euro pe săptămână, dar este dispusă să o și vândă

Prețul de vânzare este de 6,3 milioane de euro. Vila cu șase dormitoare, SPA, cameră de jocuri video, un mini-cinematograf și o piscină de tip „infinity” se află în Hollywood, Los Angeles, și a fost cumpărată acum patru ani. Artista locuiește în prezent la Londra.

Sting închiriază stațiunea privată pentru nunți, iar DiCaprio,  pentru vacanțe de 26.000 de euro/ săptămână

(Vila lui Leonardo DiCaprio, Palm Springs)

Resortul italian al lui Sting, Il Palagio, din Toscana, este folosit în primul rând pentru nunți, dar poate fi închiriat și pentru vacanță. Reședința are nouă dormitoare în vila principală și cinci case de oaspeți construite printre vii și plantații de măslini. Construcția din secolul al 16-lea încă funcționează ca fermă, unde se produce vin. Pentru întregul resort, prețul cerut este de 41.000 de euro, iar, pentru una dintre vile, 7.000 de euro pe săptămână.

În schimb, cei ce doresc un spațiu mai șic pot opta pentru oferta lui Leonardo DiCaprio, o vilă cu șase dormitoare, o sufragerie scufundată și un cocktail bar. Vila, situată în Palm Springs, are amprenta stilului anilor 1960. A fost construită în 1964, pentru o fostă iubită a actorului Burt Reynolds. DiCaprio a cumpărat-o în 2014. Vila este înconjurată de munți și este dotată  cu piscină și teren de tenis.

Resortul lui Mick Jagger și insula lui  Richard Branson, închiriate pentru 25.000, respectiv 86.500 de euro pe săptămână

Ambele construcții  sunt situate în Caraibe și sunt competitive la categoria lux. Resortul Stargroves din Insula Mustique al lui Jagger este construit în stil japonez și este oferit spre închiriere cu tot cu bucătari, majordomi și șoferi care să plimbe oaspeții pe insulă, plus, nelipsita piscină.

Pe insula lui Branson Necker Island, inclusiv fostul președinte american Barack Obama este unul dintre invitații care se bucură de viață bună. O vilă costă 22.000 de euro pe săptămână, iar dacă cineva vrea să închirieze toată insula, prețul sare de 86.500 de euro pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: Leonardo DiCaprio bate sau nu palma cu Marvel? 

Rihanna, transparentă și sexy în campania de promovare a noii colecții Savage x Fenty 

Pe mama lui Leonardo DiCaprio o ştie o lume întreagă! Cum arată tatăl actorului  

Cum să ai succes în afaceri îți spune miliardarul Richard Branson

Foto: Profimedia Images