Leonardo DiCaprio bate sau nu palma cu Marvel?

De: Loredana Toma / 23.12.2020, 15:02
Leonardo DiCaprio bate sau nu palma cu Marvel?

Leonardo DiCaprio este unul dintre starurile de la Hollywood, dar nu a interpretat niciodată roluri în francize de renume sau în continuări de filme de succes. În schimb, actorul american a lucrat mereu cu regizori foarte cunoscuți, precum Martin Scorsese, Quentin Tarantino și Christopher Nolan, și și-a construit un portofoliu profesional excepțional.

Lupul de pe Wall Street „vânat” de Marvel?

Mai nou, umblă vorba că „lupul de pe Wall Street” s-ar putea alege cu cea mai mare captură din carieră – Marvel Cinematic Universe. Potrivit We got This Covered, jurnalistul Daniel Richman ar fi menționat că DiCaprio este în discuții cu Marvel pentru a apărea în continuarea filmului „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, pentru a juca un Spider-Man din alt univers.

Dacă se va adeveri sau nu, rămâne de văzut, căci Richman n-a vrut să dezvăluie sursa, dar, în trecut, a mai atribuit câteva roluri unor actori de renume, care, în cele din urmă, nu s-au confirmat. A fost cazul lui Tom Cruise, pe care l-a asociat cu „Iron Man”.

Zvonurile porneau de la invitații la castinguri, dar care, până la urmă, nu se concretizau. În mod similar, DiCaprio a fost luat în calcul chiar pentru rolul Spider-Man atunci când regizorul James Cameron plănuia să realizeze filmul. Însă rolul a fost preluat de Tobey Maguire atunci când Sam Raimi a preluat cârma cunoscutei trilogii și tot el va regiza „Doctor Strange and the Multiverse of Madness 2”, așa că este posibil ca aceste zvonuri chiar să aibă, cumva, o bază reală.

DiCaprio: Nu eram pregătit să port costumul lui Spider-Man

Pe de altă parte, se pare că DiCaprio n-a fost niciodată prea interesat de roluri de supereroi, precum cele din serii ca „Batman” și „Spider Man”, sau în trilogii celebre ca „Star Wars”, deși a avut multe oferte de acest tip. Pe parcursul mai multor interviuri, el a dezvăluit că a purtat discuții cu Joel Schumacher pentru rolul lui Robin din „Batman Forever” și cu George Lucas pentru a interpreta personajul Anakin Skywalker în „Star Wars”. DiCaprio a menționat însă că n-ar fi putut fi Spider-Man pentru că „nu era pregătit să poarte acel costum”.

În prezent, DiCaprio are mai multe proiecte în lucru cu regizorul Martin Scorsese, precum filmul „Killers of the Flower Moon” și seria TV „The Devil in the White City”. De asemenea, va juca în lungmetrajul „Roosevelt”. DiCaprio a ales, se pare, doar proiecte care i-au plăcut în mod deosebit pe care le-a făcut cunoscute și nu proiecte devenite celebre.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

FOTO: Profimedia

Tags: