Rihanna, transparentă și sexy în campania de promovare a noii colecții Savage x Fenty

De: Loredana Toma / 14.01.2021, 18:19
Rihanna, transparentă și sexy în campania de promovare a noii colecții Savage x Fenty

Cântăreața Rihanna și-a prezentat campania pentru colecția de Valentine’s Day a brandului său de lenjerie intim[ Savage x Fenty printr-un clip sexy pe platforma Instagram.

Autoarea hitului “Love On The Brain” apare într-o lenjerie roșie transparentă, cu mănuși și dresuri din latex, asortate ținutei. În mesajul care însoțește clipul, artista a scris ”Oh, credeai că ești singurul nostru Valentin? Ce drăguț!” și a completat cu hashtag-ul #XXSavageX.

Campania a fost filmată de Dennis Leupold  și îi are ca protagoniști și pe starul R&B Miguel și pe soția acestuia, Nazanin Mandi.

Colecția de Valentine’ s Day include, pe lângă piesele feminine, și o pijama violet, din satin, pentru bărbați.

Rihanna: Totul este despre voi, iar partenerul beneficiază de asta

Rihanna și-a îndemnat fanii ca de Valentine’s Day să facă ceea ce le place cel mai mult. “Faceți ca totul să fie despre voi și partenerul vostru va beneficia de asta. Faceți tot ceea ce vă face să vă simțiți bine și sexy”, a spus artista.

Într-o declarație despre viziunea brandului său, vedeta a spus că “afacerea ei nu este una de moment”. Este despre ceea ce este ea și se bucură să remarce că oamenii sunt parte din brandul ei, mai ales când vede că există femei care se simt ca pe scenă atunci când poartă produsele create de ea.

CITEȘTE ȘI: Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat

FOTO: Profimedia Images