Dwayne Johnson, președintele SUA? Care a fost reacția starului

De: Ana Obretin / 12.04.2021, 11:14
Dwayne Johnson, președintele SUA? Care a fost reacția starului

Actorul american Dwayne Johnson este deschis ideii de a candida pentru funcția de președinte al SUA.

Fostul wrestler devenit star al filmelor de acțiune s-a exprimat privind această idee după ce un sondaj realizat recent de Newsweek a arătat că 46% dintre americani l-ar susține.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare online, Johnson a scris că s-ar simți „onorat”, potrivit The Hollywood Reporter.

„Nu cred că părinții noștri fondatori și-au imaginat vreodată un chel tatuat de 1,93 metri, pe jumătate negru, pe jumătate din Samoa, băutor de tequila, șofer de camionetă, cu ținute amuzante că li se alătură clubului lor – dar, dacă s-ar întâmpla, aș fi onorat să fiu în slujba oamenilor”, a scris Johnson pe Twitter.

Informația nu este chiar una insolită, pentru că Johnson a mai spus în trecut că se gândește să intre în politică, în special pentru funcția de președinte.

În 2017, Johnson a calificat ideea drept o „posibilitate reală”. „Simt că sunt acum într-o poziție în care cuvântul meu are multă greutate și influență, ceea ce, desigur, este motivul pentru care (oamenii, n.r.) își doresc să candidez”, a spus actorul la acea vreme.

Iar, în iunie 2020, Johnson a publicat un videoclip în care punea sub semnul întrebării abilitățile de președinte ale lui Donald Trump. „Unde ești?”, întreba Johnson. „Unde este liderul nostru? Unde ești? Unde este liderul nostru în acest moment? În acest moment, când țara noastră este în genunchi, cerșind, rugând, rănită, supărată, frustrată, în durere, cerșind și rugând cu brațele sus dorind doar să fie auzită”. 

În vârstă de 48 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a ocupat anul trecut primul loc în topul celor mai bine plătiți actori din lume, cu câștiguri de 87,5 milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, speranța omenirii în caz de invazie extraterestră

Arnold Schwarzenegger compară invazia Capitoliului cu Noaptea de Cristal a naziștilor

FOTO: Profimedia Images