Arnold Schwarzenegger, speranța omenirii în caz de invazie extraterestră

De: Ana Obretin / 19.03.2021, 08:58
Arnold Schwarzenegger, speranța omenirii în caz de invazie extraterestră

Actorul american Arnold Schwarzenegger s-a declarat „gata la datorie” după ce a fost desemnat, în urma unui sondaj realizat în Marea Britanie, „cea mai bună șansă a omenirii pentru a combate o invazie extraterestră”. Schwarzenegger spune că este pregătit să intervină, dacă vreodată va fi cazul.

Sondajul a avut în vedere desemnarea primelor 20 de vedete și personalități publice considerate a fi cele mai potrivite pentru a combate o invazie extraterestră, iar starul filmelor de acțiune și fostul politician californian Schwarzenegger este secondat în top de Will Smith.

„Vreau să mulțumesc oamenilor pentru că au încredere în mine. Sunt gata la datorie”, a glumit Schwarzenegger pe contul său de Twitter, la aflarea acestei vești. Biografia sa publicată pe Twitter îl recomandă, fiind impresionantă: „Fostul Mr. Olympia, Conan, Terminator și guvernator al Californiei. Am ucis Predatorul. Ți-am spus că mă voi întoarce”.

Potrivit cotidianului britanic Daily Express, citat de The Hollywood Reporter, 2.000 de respondenți au alcătuit topul.

Naturalistul britanic Sir David Attenborough a ocupat locul al treilea și este urmat în top de Bruce Willis și Tom Cruise.

Starul francizei „Alien” Sigourney Weaver a fost și ea inclusă în top, împreună cu Harrison Ford și vedeta serialului „X-Files” Gillian Anderson.

CITEȘTE ȘI: Extraterestrul din „Alien”, cel mai înspăimântător personaj de film din toate timpurile

Bunii, răii şi urâţii: ALIENS

Arnold Schwarzenegger compară invazia Capitoliului cu Noaptea de Cristal a naziștilor

Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Will Smith, pe urmele lui Schwarzenegger! Îşi doreşte o carieră în politică

Foto: Profimedia Images