Arnold Schwarzenegger, după ce s-a vaccinat: Vino cu mine dacă vrei să trăiești

De: Ana Obretin / 21.01.2021, 09:44

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva SARS-CoV-2, ocazie cu care a rostit două dintre cele mai celebre replici ale sale.

Starul a publicat pe rețelele de socializare o înregistrare cu el primind serul de imunizare la Stadionul Dodger din Los Angeles. În timpul vaccinării, care a avut loc în mașina sa, el a rostit două replici din filmele în care a jucat, una celebră din „Terminator 2: Judgment Day” și una mai puțin cunoscută din „Jingle All the Way”. Asistenta medicală care i-a administrat vaccinul nu a părut impresionată în momentul în care Arnold i-a spus „Pune acul jos!”, o referire la lungmetrajul „Jingle All The Way”, când personajul său îi spune vecinului său Ted să lase fursecurile la care poftea.

Apoi Arnold a rostit mai cunoscuta replică „Vino cu mine dacă vrei să trăiești”. Este cea pe care i-o spune personajul său Terminator Model 101 lui Sarah Connor în legendarul film, potrivit TMZ.

Actorul a dorit astfel promoveze vaccinarea împotriva noului coronavirus. 

„Astăzi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să aștept la rând. Dacă ești eligibil, vino alături de mine și înscrie-te pentru a primi vaccinul. Vino cu mine dacă vrei să trăiești!”, a scris actorul pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Arnold Schwarzenegger compară invazia Capitoliului cu Noaptea de Cristal a naziștilor

FOTO: Profimedia Images