Dwayne Johnson pregătește primul său film de Crăciun, pentru platforma Amazon

De: Loredana Toma / 29.06.2021, 18:06
Dwayne Johnson pregătește primul său film de Crăciun, pentru platforma Amazon

Starul american Dwayne Johnson va juca în noul film de acțiune “Red One”, creat pentru studiourile Amazon, care va avea lansarea în 2023. O peliculă ce va face parte dintr-o nouă franciză dedicată Crăciunului, aceasta îi va readuce împreună pe Johnson și pe scenaristul francizei “Fast and Furious” Chris Morgan. Cei doi au colaborat recent pentru spin off-ul “Hobbs & Shaw”.

Johnson, Dany Garcia și Hiram Garcia vor producători executivi, implicându-se totodată în scenariul noului film, care este descris de fostul wrestler drept unul „plin de aventură, pasiune, divertisment și pozitiv”, scrie Variety.

Colaborarea dintre Johnson și studiourile Amazon vine după o rundă lungă de negocieri, în condițiile în care compania se concentrează pe crearea de noi conținuturi de divertisment.

Dwayne Johnson, vedeta în ring și pe marile ecrane

În vârstă de 48 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a ocupat anul trecut primul loc în topul celor mai bine plătiți actori din lume, cu câștiguri de 87,5 milioane de dolari. Cel mai nou film al său este “Jungle Cruise”, în care joacă alături de Emily Blunt. Pelicula va fi lansată pe 30 iulie.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, speranța omenirii în caz de invazie extraterestră

Arnold Schwarzenegger compară invazia Capitoliului cu Noaptea de Cristal a naziștilor

FOTO: Profimedia Images