Un nou trailer al filmului “Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson, a fost lansat

De: Loredana Toma / 28.05.2021, 19:28
Un nou trailer al filmului “Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson, a fost lansat

Disney a lansat un nou trailer pentru filmul de aventură “Jungle Cruise”, în care joacă actorii Dwayne Johnson și Emily Blunt. Povestea este bazată pe traseul omonim din parcul de distracții Disneyland și îi aduce pe cei doi actori în jungla amazoniană, plină de pericole ascunse, căreia numai un erou precum “The Rock” i-ar putea face față cu succes.

Inițial, filmul trebuia să aibă lansarea în cinematografe în iulie 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei, iar noua dată a premierei este 30 iulie. De altfel, cei ce vor să vadă filmul din confortul casei o pot face plătind o taxă suplimentară platformei de streaming Disney+.

Pe scurt, povestea „Jungle Cruise” este una plină de aventură, în care căpitanul Frank Wolff, interpretat de Dwayne Johnson, o va întâlni și proteja de pericole pe curajoasa cercetătoare Lily Houghton (Emily Blunt), venită din Londra pentru a descoperi un copac vechi ce se presupune că are puteri de vindecare miraculoase, ceea ce ar reprezenta o schimbare importantă în viitorul medicinei.

Din distribuție mai fac parte actorii  Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons și Paul Giamatti. 

Dwayne Johnson, cunoscut și după numele din ring “The Rock”, este un actor american și fost wrestler profesionist. Cu 10 titluri de campion mondial, el este considerat unul dintre cei mai buni wrestleri din toate timpurile. În vârstă de 48 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a ocupat anul trecut primul loc în topul celor mai bine plătiți actori din lume, cu câștiguri de 87,5 milioane de dolari.

CITEȘTE ȘI: Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Dwayne Johnson, președintele SUA? Care a fost reacția starului

Pierce Brosnan, în rolul de supererou, alături de  Dwayne Johnson în filmul “Black Adam”

FOTO: Profimedia Images