Actorul Ewan McGregor a devenit tată pentru a cincea oară

De: Loredana Toma / 28.06.2021, 13:37
Actorul Ewan McGregor a devenit tată pentru a cincea oară

Actorul Ewan McGregor, în vârstă de 50 de ani, a devenit tată pentru a cincea oară, un băiețel care a primit numele Laurie fiind noul membru al familiei.

McGregor și iubita sa, Mary Elizabeth, în vârstă de 36 de ani, au ținut secretă sarcina, iar vestea despre nașterea copilului a fost împărtășită pe platforma Instagram de Clara, fiica în vârstă de 25 de ani a actorului. Aceasta a publicat o fotografie în care apare ținându-l în brațe pe frățiorul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clara McGregor (@claramcgregor)

“Bine ai venit pe această lume, frățiorule. Felicitări tatălui meu și iubitei sale, Mary –  este cel mai frumos cadou”, a scris actrița pe rețeaua de socializare, potrivit publicației Daily Mail.

Ewan McGregor și-a mai surprins fanii cu vești despre copii surpriză

De altfel, și o altă fiică a actorului, Esther, acum în vârstă de 19 ani, a publicat o fotografie cu bebelușul. “Faceți cunoștință cu frățiorul meu, care arată ca un pirat. Recomand. Bine ai venit pe lume, Laurie”, a scris Esther.

McGregor și iubita sa, Mary, sunt împreună din 2017 și s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru producția „Fargo”. Aceasta nu este pentru prima oară când McGregor surprinde cu o veste despre un nou copil al său, apărut în secret în familie. În 2011, el a anunțat că a adoptat o fată, Anouk.

Actorul are trei fiice din căsătoria cu fosta soție, Eve Mavrakis, de care s-a despărțit în 2017, după o căsnicie de 22 de ani. Motivul separării celor doi a fost un sărut pe care actorul i l-a dat actualei iubite, intr-un restaurant din Londra.

CITEȘTE ȘI: Ewan McGregor va juca rolul faimosului alpinist George Mallory în filmul „Everest”, al regizorului Doug Liman

Ewan McGregor, tata pentru a patra oara

Michael B. Jordan, Carrie Fisher, printre cei onorați cu o stea pe Walk of Fame în 2022

Foto: Profimedia Images