Actorul Heath Freeman a murit: starul „Bones”, „NCIS”, „ER” avea 41 de ani

De: Ana Obretin / 16.11.2021, 08:38
Actorul Heath Freeman a murit: starul

Actorul Heath Freeman, cunoscut mai ales pentru rolul ucigașului în serie Howard Epps jucat pe parcursul a două sezoane din serialul „Bones”, a murit la vârsta de 41 de ani.

Vedeta de reality TV și fosta Miss SUA Shanna Moakler a fost cea care a făcut publică informația despre moartea lui Freeman. Managerul său Joe S. Montificore a confirmat vestea pentru Deadline: „Ne simțim cu adevărat devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă umană strălucită, cu un spirit intens și plină de suflet, ne lasă o amprentă de neșters în inimile noastre. Viața lui a fost plină de loialitate profundă, afecțiune și generozitate față de familia și prietenii săi. A avut o poftă extraordinară de viață. Era extrem de mândru de munca sa recentă în film și era foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale. Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, bucătar desăvârșit și om cu cel mai contagios și spectaculos râs va dăinui”. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shanna Moakler (@shannamoakler)

Freeman a jucat într-o serie de seriale foarte cunoscute, după ce a apărut într-un episod din „ER”, în 2001. El a apărut și în producțiile „NCIS”, „The Closer” și „Without a Trace”, printre altele. Mai recent, a jucat în filmul regizorului Michael Polish „Terror on the Prairie”, cu Gina Carano în rolul principal, și în „Devil’s Fruit”, care este în postproducție.

CITEȘTE ȘI: Jerry Douglas, cunoscut pentru rolul din ”The Young and the Restless”, a murit la 88 de ani

Foto: Profimedia Images