Actorul Nicodim Ungureanu va juca rolul unui poliţist în serialul „Adela”

De: Nicoleta Lepădatu / 17.01.2022, 11:48
Actorul Nicodim Ungureanu va juca rolul unui poliţist în serialul „Adela”

Ajuns deja la al treilea sezon, serialul „Adela” îşi continuă povestea cu un nou capitol ce va fi difuzat începând din 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiiune. După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu. 

Toma este un poliţist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic. 

„În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său, completând: „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau! Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ţine cont de sfatul primit: ”. 

Ce adevăruri nerostite şi ce secrete vechi va scoate la lumină Toma Lungu, telespectatorii vor descoperi urmărind cel de-al treilea sezon al serialului Adela, ce va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. 

Foto: Antena 1

CITEȘTE ȘI: Al treilea sezon al serialului „Adela”, din 27 ianuarie, la Antena 1