Actorul Rege-Jean Page, de la “Bridgerton” la “Dungeons and Dragons”

De: Loredana Toma / 17.02.2021, 13:50
Actorul Rege-Jean Page, de la “Bridgerton” la “Dungeons and Dragons”

După succesul serialului “Bridgerton”, actorul britanic Rege-Jean Page a semnat pentru a juca în filmul “Dungeons and Dragons”, alături de Chris Pine, Michelle Rodriguez și Justice Smith. Page va avea un rol principal, însă, până în prezent, nu au fost făcute publice alte detalii.

Duoul filmului “Game Night” Jonathan Goldstein și John Francis Daley va regiza „Dungeons and Dragons”. Tot ei au scris și ultima parte a scenariului, după un proiect de Michael Gilio.

Detaliile poveștii sunt încă secrete, dar filmul se anunță a avea o abordare subversivă față de jocul video. Anterior, s-a speculat că filmul se va concentra pe misiunea periculoasă a unui războinic de a găsi o comoară mitică, potrivit Variety.

Rege-Jean Page, de la scene amoroase la jocuri video

“Dungeons & Dragons” este un joc de război strategic, ce a fost creat de Gary Gygax și Dave Arneson și care a fost lansat în 1974, de cei de la Tactical Studies Rules, Inc. Jocul implică o platformă unde se creează armate, regate și armament și include personaje mitice.

“Dungeons & Dragons” a mai fost adus pe marile ecrane în anul 2000, cu o distribuție formată din actorii Marlon Wayans, Zoe McLellan și Jeremy Irons, însă nu prea a avut succes.

Actorul Rege-Jean Page, în vârstă de 31 de ani, se bucură de succes în ultima perioadă. După ce, în 2016, a apărut în miniseria “Roots” și în drama “For the People”, el a preluat unul dintre rolurile principale în seria Netflix “Bridgerton”, care a dominat topurile audiențelor.

CITEȘTE ȘI: Actorul Regé-Jean Page, din „Bridgerton”, în pielea lui James Bond? 

Foto: Profimedia Images