Actorul Regé-Jean Page, din „Bridgerton”, în pielea lui James Bond?

De: Loredana Toma / 06.01.2021, 15:21
Actorul Regé-Jean Page, din

Actorul britanic Regé-Jean Page, starul seriei „Bridgerton”, este unul dintre favoriții la casele de pariuri pentru a deveni succesorul lui Daniel Craig în rolul James Bond.

După ce, acum câteva luni, actrița de culoare  Lashana Lynch a stârnit mare vâlvă cu anunțul că  este primul agent 007  feminin, în filmul “No Time to Die”, se pare că un alt artist de culoare este în cărți pentru a fi următorul James Bond.

Page, aplaudat pentru rolul din seria “Bridgerton”, disponibilă pe platforma Netflix, pare că ar fi câștigat inimile fanilor, care îl văd potrivit pentru acest rol. Și nu a devenit favorit în contextul unei competiții ușoare, fiind la concurență cu actori precum Jamie Bell și Chris Hemsworth. El este în prezent la egalitate cu Michael Fassbender, potrivit datelor furnizate de casa de pariuri Ladbrokes.

Actorul în vârstă de 31 de ani se bucură de succes în ultima perioadă. După ce, în 2016, a apărut în miniseria “Roots” și în drama “For the People”, acum deține unul dintre rolurile principale în seria “Bridgerton”, care domină topurile audiențelor. “Bridgerton” a fost lansată în ziua de Crăciun, anul trecut.

Page ar arăta bine în costumul lui Bond

Și, cum este din ce în ce mai cunoscut pentru performanța sa plină de charismă, iar aspectul fizic îl ajută să arate foarte bine în costum, se pare că ar avea șansele de partea lui.

Într-o mesaj publicat pe rețelele de socializare online în luna decembrie, Page “și-a făcut singur lobby” pentru rolul James Bond, făcând referire la băutura preferată a personajului.

De atunci, fanii l-au tot văzut în postura aceasta și nu au contenit cu mesaje potrivit cărora s-ar bucura enorm dacă el ar fi următorul agent James Bond.

CITEȘTE ȘI: “Bridgerton”, noul succes de casă al platformei Netflix

„Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021

FOTO: Profimedia